OK
×
Actievoerder
Dylan Hoogenboom

Dirk Kuyt Foundation Hogeschool Leiden

Beste dames en heren,

Wij zijn 4 studenten die via Hogeschool Leiden geld inzamelen voor het goede doel.

Het goede doel dat wij gekozen hebben is de Dirk Kuyt Foundation. Wij hebben hiervoor gekozen omdat wij allemaal iets met sport hebben.

Voor velen van ons is sporten namelijk vanzelfsprekend, maar voor mensen met een beperking is dit helaas niet het geval. Juist voor deze groep wil de Dirk Kuyt Foundation sportevenementen mogelijk maken, zodat zij kunnen ervaren hoe leuk sporten is. Niet alleen als fysieke inspanning, maar ook om je sociale omgeving te verbreden.

Dirk Kuyt Foundation logo 2

Dirk Kuyt Foundation

Sporten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mensen met een beperking kunnen en willen ook graag sporten. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid, dat is ook goed voor hun sociale leven. Met enige aanpassing kan deze doelgroep doen we ze het liefste doen:sporten!  Daarom ondersteunen, ontwikkelen en organiseren we bijzondere sportprojecten voor mensen met een beperking onder het motto: Sport & fun for everyone!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 10 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.500
0%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×