OK
×

Dierendag voor Purr Paws Burgas

Voor dierendag willen wij een buslading vol met goederen voor de dieren van Purr Paws Burgas verzenden. We hebben een busbedrijfje bereid gevonden om een hele bus beschikbaar te stellen die ruim 1300 kilo donaties kan vervoeren over de afstand van ruim 2500 kilometer.

Wij hebben veel donaties gekregen maar willen nog een paar speciale spullen aanschaffen (uiteraard zo voordelig mogelijk). De opvang die ruim honderd katten in de opvang, en daarnaast nog vele straatkatten en honden verzorgd en daar geen medewerking en steun vanuit de overheid in haar land voor krijgt heeft onze hulp hard nodig. Bulgarije is helaas een land waar burgemeesters van diverse stadjes en dorpjes de burgers oproepen om katten te vergiftigen en neer te schieten. En aan die oproepen wordt helaas ook gehoor gegeven. Wij zien regelmatig aangeschoten dieren terug in de opvang daar en hier (vaak blijven de kogels in het lijfje zitten omdat verwijderen teveel risico met zich meebrengt).

Om lokaal te helpen zullen er in deze bus veel medische materialen vervoerd worden, zodat er zoveel mogelijk dieren gesteriliseerd kunnen worden. Steriliseren draagt het meest effectief bij aan het verlagen van de populatie. Wij hebben contact met een lokale dierenarts die de medische materialen in ontvangst zal nemen en ons zal voorzien van fotomateriaal achteraf. De dierenarts en de opvang werken nauw samen. Helaas worden dieren in Bulgarije vaak ook zwaar mishandeld gevonden. Ook voor die medische handelingen kan het medisch materiaal ingezet worden. 

Daarnaast zal er hoogwaardig voer meegestuurd worden met de bus en uiteraard andere verzorgingsmaterialen meegestuurd worden, zoals ontwormingsmiddelen, vlooienmiddelen en gedoneerde bruikbare dierenmedicatie zoals pijnstillers.

Wij hopen dat we de bus kunnen laten rijden, hij zal voor de opvang veel meer waard zijn dan de kosten die wij hebben aan het vervoer. We hopen dan ook dat we dit dierendag cadeau naar de opvang mogen sturen. Foto-updates over vertrek en aankomst zullen wij uiteraard delen op onze sociale media (Facebook en Instagram).

Christine Burgemeester
05-10-2021 11:41

We zijn er bijna! Nog 70 euro. De bus is inmiddels onderweg en wordt spoedig verwacht in Burgas. We hopen natuurlijk dat we de volle 100% halen, en we bedanken alle donateurs enorm voor de steun!

Christine Burgemeester
30-09-2021 21:22

Wat fijn dat er zo royaal gedoneerd wordt! Inmiddels is er 585 van de beoogde 1000 gedoneerd en dat is echt heel erg fijn!

Voor een fijn dierendag voor de vele katten en honden in Burgas hebben wij gisteren ruim 5000 kuipjes kattenvoer gehaald en honderden kuipjes hondenvoer. Daarnaast stond er al een grote stapel medisch materiaal te wachten op transport en hebben we een voorraad goed voer en materialen zoals hondenriemen, kattentransportboxen en nog veel meer. Ook is er een grote hoeveelheid Panacur binnengekomen dankzij de donateurs van Dierendonatie en er zijn ook behoorlijk wat dozen donaties van adoptanten binnen gekomen. Wij gaan ons uiterste best doen alles mee te geven! Helpen jullie ons aan het laatste stuk van de transportkosten? Deel het bericht alsjeblieft met je vrienden.

dakje met Geef-logo
€ 1.000 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
22

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×