OK
×

Dierendag voor Purr Paws Burgas

Voor dierendag willen wij een buslading vol met goederen voor de dieren van Purr Paws Burgas verzenden. We hebben een busbedrijfje bereid gevonden om een hele bus beschikbaar te stellen die ruim 1300 kilo donaties kan vervoeren over de afstand van ruim 2500 kilometer.

Wij hebben veel donaties gekregen maar willen nog een paar speciale spullen aanschaffen (uiteraard zo voordelig mogelijk). De opvang die ruim honderd katten in de opvang, en daarnaast nog vele straatkatten en honden verzorgd en daar geen medewerking en steun vanuit de overheid in haar land voor krijgt heeft onze hulp hard nodig. Bulgarije is helaas een land waar burgemeesters van diverse stadjes en dorpjes de burgers oproepen om katten te vergiftigen en neer te schieten. En aan die oproepen wordt helaas ook gehoor gegeven. Wij zien regelmatig aangeschoten dieren terug in de opvang daar en hier (vaak blijven de kogels in het lijfje zitten omdat verwijderen teveel risico met zich meebrengt).

Om lokaal te helpen zullen er in deze bus veel medische materialen vervoerd worden, zodat er zoveel mogelijk dieren gesteriliseerd kunnen worden. Steriliseren draagt het meest effectief bij aan het verlagen van de populatie. Wij hebben contact met een lokale dierenarts die de medische materialen in ontvangst zal nemen en ons zal voorzien van fotomateriaal achteraf. De dierenarts en de opvang werken nauw samen. Helaas worden dieren in Bulgarije vaak ook zwaar mishandeld gevonden. Ook voor die medische handelingen kan het medisch materiaal ingezet worden. 

Daarnaast zal er hoogwaardig voer meegestuurd worden met de bus en uiteraard andere verzorgingsmaterialen meegestuurd worden, zoals ontwormingsmiddelen, vlooienmiddelen en gedoneerde bruikbare dierenmedicatie zoals pijnstillers.

Wij hopen dat we de bus kunnen laten rijden, hij zal voor de opvang veel meer waard zijn dan de kosten die wij hebben aan het vervoer. We hopen dan ook dat we dit dierendag cadeau naar de opvang mogen sturen. Foto-updates over vertrek en aankomst zullen wij uiteraard delen op onze sociale media (Facebook en Instagram).

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 75 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
7%
5

donaties

7

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×