OK
×
Actievoerder
D.n Westhiner

Dieren helpen in nood

ik wil graag dieren helpen die in nood zijn ik heb laast een hond gezien hij zag er droevig en verdrietig en ziek  uit hij Zwerfde rond met een manke poot en ik moest gelijk huilen en vanaf dat moment dat ik het zag heb ik een schuld gevoel gekregen want wij mensen hebben ziekhuizen dokters en alles en een dier heeft soms n baas die hem mishandelt en op straat gooit en die hond moet overleven op straat ik wil me vrijwillig er in zetten met behulp van de mensen  die de pijn van de armen dieren mee voelt ik wil dat soort dieren helpen ik wil dat soort dieren een leven geven die ze verdienen met de steun van Nederland als iedereen 1euro doneert met jullie steun kunnen we miljoenen dieren helpen zodat ze een goeie leven kunnen krijgen 

Stichting Dierenopvang De Wissel logo 2

Stichting Dierenopvang De Wissel

Stichting Dierenopvang De Wissel vangt dieren op die dakloos of verdwaald zijn of waar afstand van wordt gedaan. Wij zorgen dat de dieren herplaatst worden in een passend en liefdevol thuis. Dierenambulance De Wissel zorgt voor het vervoer van zieke, gewonde en overleden huisdieren en zwerfdieren in de regio Leeuwarden en is ook beschikbaar voor taxiritten naar de dierenarts of pension.

Dit kunnen we echter niet alleen, hier hebben we uw hulp bij nodig! Wij zoeken mensen met een dierenhart die De Wissel een steuntje in de rug willen geven. De zorg voor asieldieren en gewonde dieren kost natuurlijk geld, veel geld. Wij nemen namelijk geen genoegen met goed genoeg, maar willen de zorg altijd blijven verbeteren. Hoe doen we dat?

- Wij gaan aan de slag met nieuwe hondenkennels voor minder stress en meer uitdaging!

- Sinds 2018 zit ook de dierenambulance in het pand van De Wissel. Wij groeien dus uit ons jasje en willen uitbreiden!

- Ook het milieu vinden wij heel belangrijk. Daarom willen wij ook mee in de energietransitie en ons pand voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. 

Helpen jullie ons een eindje op weg om de zorg voor zieke, verdwaalde of verlaten dieren in regio Leeuwarden voort te zetten en te verbeteren?

Namens alle dieren van De Wissel alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaaldvan € 1.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie