OK
×

Diabetes hulphond voor Michiel

Ik ben Michiel, en ik heb al bijna 40 jaar diabetes type 1. Zoals velen van jullie weten belemmerd dit diabeet zijn mij op veel manieren. Twee dingen die ik nu heel erg mis zijn AUTORIJDEN en KAMPEREN maar zijn niet heel verstandig om alleen te gaan doen, of liever gezegd, het kan erg gevaarlijk voor mezelf en anderen zijn. Doordat ik alleen woon, geeft de slecht instelbare diabetes mij een onveilig gevoel. Wat als ik mijn bewustzijn verlies door een hypo en er is niemand in de buurt om mij te helpen?  

Ik heb nu een pomp en sensor waarmee het wel iets beter gaat, maar ook deze meest geavenceerde technieken komen regelmatig te laat.

Een diabetes hulphond die mijn hypo's en hypers vroegtijdig ruikt en mij alarmeert, kan mij weer een veilig gevoel bieden.

Kort gezegd wordt de hond geleerd om mijn hypo’s te ruiken en daar dan op te reageren. De hond geeft mij een pootje, waarmee hij aangeeft je moet even je bloedsuikerspiegel meten! Eigenlijk wil de hond zo snel mogelijk zijn beloning.

Een diabetes hulphond zal mijn hypo's voor zijn, waardoor ik niet bang hoef te zijn om mijn bewustzijn te verliezen. Een maatje die overal waar ik ga en sta over mijn hypo's en hypers zal waken. Een hulphond is een hoge investering, met deze actie hoop ik dat er fondsen en donaties zullen komen om mijn doel en daarmee droom te kunnen bereiken. Met deze actie moet ik zelf een drempel over, want ik vind vragen om geld erg vervelend. Om mijn leven prettiger, veiliger en gezonder kan worden met een hulphond en ik straks weer meer vrijheid heb, wil ik toch om jullie hulp vragen.

Stichting Kibo Medical Detection Dogs wil mij helpen om een diabetes hulphond op te leiden en ook financieel te steunen. Deze stichting is volledig afhankelijk van donaties, hierdoor kan er niet voor iedereen direct een volledige hulphond gefinancierd worden, met deze actie wil ik mijn traject voor een hulphond versnellen. 

Ik wil jullie vragen om een donatie te doen in deze crowd funding, zodat ik straks weer meer vrijheid heb om te gaan en staan waar ik wil. Op de foto staat de hond van een heel erg goede vriendin.

HELPEN JULLIE MIJ OM STRAKS ZELF EEN HOND TE HEBBEN? 

Met deze actie komt uw donatie direct op de rekening van Stichting Kibō.

R. te Veldhuis aan teamlid Stichting Kibo Medical Detection Dogs

€ 25

Gisteren

L. Schol aan teamlid Stichting Kibo Medical Detection Dogs

€ 25

Gisteren

D. de Boer aan teamlid Stichting Kibo Medical Detection Dogs

Succes Michiel hoop dat je het geld snel bij elkaar heb!

€ 10

Gisteren

J. Krijgsman aan teamlid Stichting Kibo Medical Detection Dogs

€ 50

4 dagen geleden

T. van Vliet aan teamlid Stichting Kibo Medical Detection Dogs

€ 25

20-02-2021

Douw's Dump aan teamlid Stichting Kibo Medical Detection Dogs

€ 25

19-02-2021

Anoniem aan teamlid Stichting Kibo Medical Detection Dogs

€ 10

19-02-2021

S. Koomen aan teamlid Stichting Kibo Medical Detection Dogs

Heel veel succes !!

€ 10

19-02-2021

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
dakje met Geef-logo
€ 2.252 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
22%
100

donaties

151

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×