OK
×
Actievoerder
Jessy Sny

Deelname Stichting ZEHG aan Symposium

In Nederland en België hebben jaarlijks ruim 130.000 vrouwen te maken met enige vorm van zwangerschapsmisselijkheid. Ongeveer de helft daarvan heeft zelfs last van ernstige zwangerschapsmisselijkheid en ruim 2% krijgt te maken met zeer ernstige zwangerschapsmisselijkheid en/of overgeven, ook wel Hyperemesis Gravidarum (HG) genoemd. De misselijkheid blijft dan vaak onophoudelijk aanwezig en zorgt voor veel en vaak overgeven. Vrouwen met HG houden vaak bijna niets binnen en kunnen soms zelfs van een slokje water gaan overgeven. Bij deze klachten is medisch ingrijpen noodzakelijk.

Stichting ZEHG is opgericht door vrouwen die zelf Hyperemesis Gravidarum in hun zwangerschap(pen) hebben meegemaakt. Zij kregen te maken met onbegrip van medisch personeel, gebrek aan informatie en het gevoel er alleen voor te staan met deze aandoening. Dit gaf de motivatie om hier iets aan te willen veranderen.

Op donderdag 19 maart 2020 is er een symposium voor professionals genaamd "Zwangerschap & Mental health". Ons doel is daar bij aanwezig te zijn en ons hard te maken voor vrouwen met HG en hetgeen zij nodig hebben 

 

Dit doel kan alleen bereikt worden met jullie hulp.

De totale kosten om hierbij aanwezig te zijn bedraagt EUR 500.

Met ruim 1900 volgers moet dit toch zeker te rea

 

Elke bijdrage wordt op prijs gesteld en zorgt ervoor dat wij ons doel kunnen bereiken. Graag zien wij jullie donatie voor 1 maart tegemoet ivm organisatie van ons doel.

 

Alvast hartelijk dank voor jullie hulp

 

 

 

 

 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 520 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
104%
33

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Jessy Sny

€ 510 opgehaald