OK
×

(de) weg met kanker

(de) weg met kanker

Op zondag 1 oktober gaat Saskia Leenders-Wolfs de ultieme uitdaging aan door 100km te gaan hardlopen. Deze dag valt samen met de start van de borstkankermaand. De diagnose die Saskia zelf ook 2 keer kreeg.

de weg met kanker

Saskia heeft haar route van 100km zorgvuldig uitgestippeld langs 5 van de 6 Limburgse Toon Hermanshuizen. Ze wil hier niet alleen zoveel mogelijk geld voor inzamelen, maar vooral ook de naamsbekendheid vergroten en de drempel verlagen van deze centra voor mensen geraakt door kanker

weg met kanker

Daarnaast wil Saskia ook geld inzamelen voor De Maarten van der Weijden Foundation voor kankeronderzoek. Jaarlijks krijgen nog steeds 100.000 mensen de diagnose kanker en overlijden 40.000 mensen daaraan. Elke gedoneerde euro gaat rechtstreeks, voor de volle 100%, dus zonder aftrek van kosten, naar kankeronderzoek. De organisatiekosten van de stichting worden betaald vanuit sponsorgelden.

De opbrengst wordt beheerd door THH Parkstad en na afloop van de actie wordt de helft verdeeld tussen de 6 Limburgse Toon Hermanshuizen en andere helft gaat naar de Maarten van der Weijden Foundation 

!!! let op: vrijwillige bijdrage staat standaard op 15%. Deze aub aanpassen naar 0% of 3%!!!

 

Toon Hermans Huis Parkstad logo 2

Toon Hermans Huis Parkstad

Kanker zet je wereld op zijn kop en de ziekte geeft zich niet gemakkelijk gewonnen. De medische wetenschap zet grote stappen vooruit. Toch hebben we als mens vaak het gevoel met lege handen te staan. Dan is het goed om dicht bij elkaar te staan, elkaar te versterken. Om zó te ervaren dat je er niet alleen voor staat. Als patiënt, naaste of nabestaande kun je bij Toon Hermans Huis Parkstad terecht voor een luisterend oor, een gesprek met lotgenoten en voor informatie over niet-medische zaken. Je kunt er in stilte verblijven of juist even je hoofd leegmakendoor aan een activiteit deel te nemen.

Meer dan 30 opgeleide vrijwilligers helpen je vooruit. Ze laten je de veerkracht ontdekken die je al in je hebt. Om sterker te staan op het pad dat voor je ligt.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 15.668 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
156%
344

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Saskia Leenders Wolfs
Saskia Leenders Wolfs

€ 15.668,04 opgehaald