OK
×
Actievoerder
Joep Postma

De VeganChallenge breidt uit: help je mee?

Veel mensen zijn (mede) dankzij de VeganChallenge veganist geworden. In de afgelopen jaren hebben meer dan 50.000 Nederlanders deelgenomen. Wanneer alle deelnemers tijdens deze maand een plantaardig aten, ervanuitgaande dat ze nog geen veganist waren, staat dit gelijk aan het besparen van grofweg 1,5 MILJOEN dierenlevens. Iedereen die vegan is gebleven bespaart vervolgens nog eens élke dag een dierenleven.

Als club vrijwilligers zijn we daar immens trots op en we willen meer. Het is tijd voor groei. Wat we willen? Dat mensen op elk moment kunnen starten met de VeganChallenge, naast de drie jaarlijkse, landelijke challenges. Om dit mogelijk te maken, hebben wij jou hulp nodig!

Wat is de VeganChallenge?
De Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) organiseert drie keer per jaar de VeganChallenge om mensen op een leuke en simpele manier kennis te laten maken met veganisme. Meedoen is gratis. Deelnemers worden een maand verwend met een dagelijkse nieuwsbrief vol informatie, recepten en nieuws. De VeganChallenge Facebookpagina en de blog op de website www.veganchallenge.nl bieden support tijdens en na de challenge.

Dit gaan we doen
Wij hebben de ambitie om op 1 januari 2020 de continue VeganChallenge te lanceren, waarmee deelnemers op ieder willekeurig moment kunnen starten met de challenge. Om dit te kunnen realiseren zijn er een aantal ingrijpende aanpassingen en belangrijke uitbreidingen nodig. Denk dan aan het upgraden en herstructureren van gegevens binnen de back-end van het systeem en het laten aansluiten van de nieuwsbrieven op het huidige seizoen en de informatie op de website. 

Deze taken worden grotendeels opgevangen door onze trouwe club vrijwilligers, alleen is het zo dat het omzetten van de back-end van het systeem specifieke kunde vereist, voor welke reden we hebben we gekozen een tweetal technische vrijwilligers eenmalig te verlonen zodat zij naast het opnemen van vakantie dagen hun eigen betaalde werk kunnen stil leggen om werkelijk meters te maken. Dit betekent dat het systeem zo snel mogelijk omgezet wordt waardoor we geen kostbare tijd meer verliezen nu de vegan sneeuwbal aan het rollen is geslagen. Elke dag telt in de huidige staat waarin moeder natuur en al haar inwoners zich verkeren. Om deze kosten op te vangen, zijn wij deze crowdfunding gestart. 

Hoe kun jij helpen?
Naast de onmisbare inzet van toegewijde vrijwilligers zoeken we financiële ondersteuning in de vorm van donaties. Met jouw donatie, of dit nou 5 of 500 euro is, kunnen wij deze challenge naar een hoger niveau tillen, meer mensen bereiken en continu inspireren tot veganisme. Of je nu zelf al eens hebt deelgenomen aan de challenge en de waarde herkent, al decennia veganistisch leeft en deze beweging graag ziet groeien of compleet nieuw bent tot deze levensstijl: zou jij ons hierbij willen helpen? Je donatie wordt ontzettend gewaardeerd door ons, de dieren en alle toekomstige VeganChallenge deelnemers.

Alvast heel erg bedankt voor jouw steun!

P. Schwartz aan teamlid Joep Postma

2020 het jaar waar veganisme de norm wordt

€ 50

06-01-2020

R. Hertogs aan teamlid Joep Postma

Ik hoop dat de vegan challenge doorlopend gaat worden. Toekomstige veganisten zullen jullie dankbaar zijn!!

€ 25

20-11-2019

R. van Barneveld aan teamlid Joep Postma

€ 25

18-11-2019

L. van der Pol aan teamlid Joep Postma

€ 100

16-11-2019

United for Life aan teamlid Joep Postma

Wij zijn natuurlijk erg enthousiast over deze uitbreiding van de VeganChallenge!

€ 100

14-11-2019

V. van der Zee aan teamlid Joep Postma

€ 10

10-11-2019

Anoniem aan teamlid Joep Postma

€ 10

07-11-2019

C. Bosua aan teamlid Joep Postma

Geweldig initiatief om veganisme laagdrempeliger te maken.

€ 25

07-11-2019

1
2
3
4
5
6
7
8
dakje met Geef-logo
€ 1.515 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 7.500
20%
57

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Joep Postma
Joep Postma

€ 1.515 opgehaald