OK
×
Actievoerder
Kiske | The Brain

Dé Online Voetbalquiz 2021

Nog steeds spelen we onze quizzen online. Het zal nog even duren, maar er komt een tijd dat we weer met zijn allen in het café zitten en daar kunnen quizzen. Tot die tijd spelen we onze quizzen samen met jullie online! 

En op vrijdag 4 juni spelen we een hele gave voetbalquiz. Wát zeg ik: dé online voetbalquiz 2021. Zoals wij dat graag doen, met vragen in alle soorten en maten, over alle facetten van het voetbal. Als je meedoet ben je al een winnaar, maar je kunt ook nog eens mooie prijzen winnen, die we onder alle deelnemers verloten. Daarnaast kun je ook een doe-het-zelf-quiz winnen voor je voetbalvereniging! Reden genoeg om mee te doen.

Voor de quizzen die we online spelen hoef je je niet in te schrijven. Daar kun je gewoon aan meedoen. Als je ons wilt helpen met een donatie voor (het spelen van) de quiz, dan vinden we dat heel erg fijn!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 433 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
43%
32

donaties

0

dagen te gaan

De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: The Brain

Delen

Aan wie wil je doneren?
×