OK
×

De Nijmeegse 4 Daagse voor Stichting Heartbeat

Hallo Allemaal,

Wij zijn René de Munnik en Sam van der Stigchel. In 2019 hebben we het Roparun Team Stirlings op gezet het schitterende bedrag van €15.000,- mogen doneren voor de palliatieve zorg waar de Roparun zich voor in zet. Komend jaar hebben we besloten om een andere sportieve uitdaging aan te gaan...

In Juli 2022 zullen we deel gaan nemen aan de Nijmeegse 4 daagse! Ook hier zal een mooi ‘Goed Doel’ aan hangen en hier zullen we een jaar lang ons best voor gaan doen om zoveel mogelijk geld voor op te halen. De Stichting waar voor we 4 dagen, 50 KM per dag zullen gaan wandelen door Nijmegen en omstreken is: Stichting Heartbeat!!!

We zijn met de stichting in aanraking gekomen omdat Sam zijn jongste zoon Luc is geboren met de hartafwijking ‘Tetralogie van Fallot’.Stichting Heartbeat zet zich in voor gezinnen met een jonge hartpatiënt, middels het organiseren van vakanties, waar nodig met zorg, en eendaagse activiteiten waar plezier en ontspanning altijd het uitgangspunt is.

Gedurende het Jaar zullen we zoveel mogelijk activiteiten en acties opzetten om geld op te halen voor Stichting Heartbeat.

Via deze Pagina is het mogelijk een donatie aan ons project en Stichting Heartbeat te doen.  

Wilt u ons volgen? Op onze Facebook en Instagram willen we onze volgers meenemen in de trainingen, acties en voorbereidingen naar de Nijmeegse 4 daagse. 

Facebook: https://www.facebook.com/stichtingheartbeat/

Instagram: https://instagram.com/heartbeat_4daagse?igshid=162kp3ctsq5rf

Voor meer informatie over Stichting heartbeat kunt u kijken op: www.stichtingheartbeat.nl

 

Stichting Heartbeat logo 2

Stichting Heartbeat

De impact voor een gezin waarvan één of meer van de kinderen hartpatiënt is, is groot. Zeker wanneer er langdurige ziekenhuisopnames noodzakelijk zijn, komen gezinnen onder druk te staan. Stichting Heartbeat zorgt in deze moeilijke periode voor een lichtpuntje. We bereiken dit door voor gezinnen met een hartpatiënt in de leeftijd van 0 tot 18 jaar gezinsvakanties en eendaagse ontspannende activiteiten te organiseren. 

We beschikken over twee HeartVilla's in Otterlo en Winterberg(D), waar gezinnen (eenmalig) gratis gebruik van kunnen maken. Activiteiten die we verder organiseren zijn bijvoorbeeld de HeartRace Circuitdag, een dag in het teken van racen, HeartBallooning, waarbij gezinnen een ballonvaart beleven en een dagje sloepvaren of naar een pretpark. Allemaal leuke activiteiten met plezier en ontspanning als uitgangspunt. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 3.022 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
60%
49

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Sam van der Stigchel

€ 3.022,84 opgehaald