OK
×

De Nijmeegse 4 Daagse voor Stichting Heartbeat

Hallo Allemaal,

Wij zijn René de Munnik en Sam van der Stigchel. In 2019 hebben we het Roparun Team Stirlings op gezet het schitterende bedrag van €15.000,- mogen doneren voor de palliatieve zorg waar de Roparun zich voor in zet. Komend jaar hebben we besloten om een andere sportieve uitdaging aan te gaan...

In Juli 2022 zullen we deel gaan nemen aan de Nijmeegse 4 daagse! Ook hier zal een mooi ‘Goed Doel’ aan hangen en hier zullen we een jaar lang ons best voor gaan doen om zoveel mogelijk geld voor op te halen. De Stichting waar voor we 4 dagen, 50 KM per dag zullen gaan wandelen door Nijmegen en omstreken is: Stichting Heartbeat!!!

We zijn met de stichting in aanraking gekomen omdat Sam zijn jongste zoon Luc is geboren met de hartafwijking ‘Tetralogie van Fallot’.Stichting Heartbeat zet zich in voor gezinnen met een jonge hartpatiënt, middels het organiseren van vakanties, waar nodig met zorg, en eendaagse activiteiten waar plezier en ontspanning altijd het uitgangspunt is.

Gedurende het Jaar zullen we zoveel mogelijk activiteiten en acties opzetten om geld op te halen voor Stichting Heartbeat.

Via deze Pagina is het mogelijk een donatie aan ons project en Stichting Heartbeat te doen.  

Wilt u ons volgen? Op onze Facebook en Instagram willen we onze volgers meenemen in de trainingen, acties en voorbereidingen naar de Nijmeegse 4 daagse. 

Facebook: https://www.facebook.com/stichtingheartbeat/

Instagram: https://instagram.com/heartbeat_4daagse?igshid=162kp3ctsq5rf

Voor meer informatie over Stichting heartbeat kunt u kijken op: www.stichtingheartbeat.nl

 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 3.022 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
60%
49

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Sam van der Stigchel

€ 3.022,84 opgehaald