OK
×
Actievoerder
Vincent Knoop

Dé Marathon van Rotterdam in 2022

"Parkinson. Voor velen maar een woord, maar voor sommigen hun dagbesteding. Voor velen heel ver weg, voor mij wat dichterbij. Misschien kent u wel iemand met deze ziekte. Het zijn de trillende armen of benen, maar dat is nog lang niet alles. Stijve spieren, spraak- en slikproblemen en bovendien geheugenproblemen zijn tevens symptomen waar patiënten mee worden geconfronteerd. Maar waar komen deze symptomen en klachten vandaan en, nog belangrijker, is er een oplossing? Helaas zijn er met betrekking tot deze ziekte meer vragen dan antwoorden. Er is nog zoveel onbekend over deze ziekte en op deze manier wil ik meer bekendheid geven en een bijdrage leveren aan de onderzoeksmogelijkheden. Een aantal jaar heb ik mij ingezet voor Run for Kika. Hierbij richtte ik een team op en liepen we gezamenlijk de 10 kilometer. Nu lijkt het mij tijd voor de volgende stap: Op zondag 10 april 2022 loop ik de marathon van Rotterdam. Dit doe ik voor mijn vader en voor ieder ander die in het dagelijks leven te maken heeft met deze ziekte".

*Via mijn vorige actie via Stichting "VoorEenAnder" al een fantastisch bedrag van 2.700,- euro opgehaald.  Door het ontbreken van het beveiligingscertificaat was er een kostbare update van het platform nodig waarvoor de middelen helaas ontbraken. Ik heb er daarom voor gekozen om mijn actie elders voort te zetten. Echter zijn hierdoor alle (persoonlijke) berichten die bij de donaties zijn geschreven verloren gegaan maar is het al reeds opgehaalde geld gelukkig wel netjes overgekomen. Het bedrag wat ik via Geef.nl zal ophalen komt bovenop het al reeds- opgehaalde bedrag van 2.700,- euro en zal vervolgens worden overgemaakt naar de stichting ParkinsonNL.

Mocht u met uw bedrijf op mijn shirt willen komen tijdens de Marathon kunt u contact opnemen via: V.knoop@hotmail.com

Gesponsord door bedrijven:

Envalue Real Estate (www.envaluerealestate.nl)

VergeerBouw BV (www.vergeerbouw.nl)

Blankestijn Installaties B.V. (www.blankenstijn.nl)

Polikliniek De Blaak (www.polikliniekdeblaak.nl)

T&T Vastgoed & VvE Beheer (www.tentvvebeheer.nl)

Breur BV (www.breur.nl)

 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 3.833 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
waarvan € 1.133 via Geef.nl
76%
32

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Vincent Knoop

€ 1.133 opgehaald