OK
×
Actievoerder
Bryan Brakenhoff

De laatste wens van mijn moeder

Ik wil graag geld inzamelen voor Stichting Olijf. Mijn moeder is helaas gisteren overleden aan eierstokkanker na 2,5 jaar strijd te hebben geleverd.

Zij zou dit heel mooi hebben gevonden als er veel geld voor onderzoek naar deze klote ziekte gedaan kan worden. Want helaas kom je bij deze ziekte er vaak veelste laat achter ook wel genoemd de silent lady killer..

Steun deze stichting alsjeblieft zodat deze ziekte misschien eerder ontdekt kan worden.

Heel erg bedankt namens mijn en me moeder.

Stichting Olijf, netwerk voor vrouwen met gynaecologische kanker logo 2

Stichting Olijf, netwerk voor vrouwen met gynaecologische kanker

Olijf is het netwerk voor vrouwen met gynaecologische kanker. Elk jaar horen ca. 4.800 vrouwen dat zij een vorm van gynaecologische kanker hebben (baarmoeder-, baarmoederhals-, eierstok-, vagina- of vulvakanker of trofoblastziekten).

Gynaecologische kanker heeft vaak enorme impact. Vrouwen raken vervroegd in de overgang, worden ongewild kinderloos en kunnen te maken krijgen met complicaties, intimiteit en sterfelijkheid . Olijf is er dan voor ze. En Olijf maakt alles wél bespreekbaar en helpt vanuit haar eigen expertise. Samen zetten we ons bij Olijf vanuit een onafhankelijke positie in voor preventie, onderzoek, voorlichting, lotgenotencontact en natuurlijk belangenbehartiging.

We willen dat hierdoor minder vrouwen ziek worden en komen te overlijden en dat de (na)zorg voor patiënten sterk verbetert. Maar ook dat patiënten zich gesteund voelen, dat zij met informatie geïnformeerde keuzes kunnen maken en zich krachtig genoeg voelen om hun stem te laten horen en de regie te nemen in hun leven of levenseinde. 

Voor meer informatie: www.olijf.nl

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 2.400 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
48%
162

donaties

64

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Bryan Brakenhoff

€ 2.400 opgehaald