OK
×
Actievoerder
Sanne Pijnenburg

De Kustmarathon lopen voor Mental health awareness

Op 3 oktober 2021 loop ik de Kustmarathon.

PTSS.. een onzichtbare vijand..

Het zette mijn wereld en die van mijn geliefden op zijn kop. Het werd een strijd tegen trauma's en demonen.

Ook ik stap naar voren en laat mijn littekens zien!

Samen sterker, je bent niet alleen!

Doorbreek met mij de eenzame stilte en help mee aan meer bewustzijn.

Doneer en steun daarmee:

Stichting Surfivor, de surftherapie als behandeling voor PTSS

Stichting Surfivor logo 2

Stichting Surfivor

Post Traumatische Stress Stoornis  (PTSS). Het is een ziekte die enorm impact heeft op het leven van degene die er aan lijdt, maar ook op dat van het gezin, familie en vrienden. Sociale isolatie, depressies, paniekaanvallen, herbelevingen, agressie en zelfs (pogingen tot) zelfmoord. Onder veteranen en personeel van politie, brandweer en ambulancediensten is PTSS een veel voorkomend probleem.

De programma's van Stichting Surfivor helpen deze mannen en vrouwen om uit deze negatieve spiraal te komen. Om weer zin te krijgen in het leven, uitdagingen aan te gaan en ervoor te gaan. Dit doen we door middel van surftherapie, ook wel oceaantherapie genoemd.

Surftherapie combineert de therapeutische elementen van de oceaan met het avontuur en de uitdaging van het surfen. Binnen de programma's van Surfivor combineren we dit met professionele begeleiding van instructeurs en therapeuten. Het doel van Surfivor is gericht op het loslaten van stress en angst, omgaan met prikkels en vermoeidheid, het implementeren van eigen waardes in het dagelijks leven en het versterken van sociale interactie in de maatschappij.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 750 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
40

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Sanne Pijnenburg

€ 750 opgehaald