OK
×
Actievoerder
Siegfried Jones

De Dam tot Damloop tegen kanker

Hallo allemaal,

Aanstaande zondag is het zover; de Dam tot Damloop. De harloopwedstrijd tussen Amsterdam en Zaandam. Ik ga 16,1 km lopen in de strijd tegen kanker. Jij kunt mij sponsoren.

Zelf heb ik op 30 juni van dit jaar mijn vader verloren aan deze verschrikkelijke ziekte. Dit motiveert mij om een keiharde vuist te maken tegen deze ziekte!

Alle donaties gaan naar het KWF Kankerfonds want om kanker te verslaan is onderzoek hard nodig. Het KWF maakt onderzoek mogelijk. Geef dus gul in de strijd tegen kanker.

KWF Kankerbestrijding logo 2

KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding is een Nederlandse stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiëntenondersteuning en fondsenwerving. Dat gebeurt samen met vrijwilligers, donateurs, patiënten, artsen en onderzoekers. De officiële naam van de stichting is Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding. Sinds november 2003 werkt de stichting onder de naam KWF Kankerbestrijding.

BRON: https://nl.wikipedia.org/wiki/KWF_Kankerbestrijding

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 30 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 250
12%
6

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Siegfried Jones

€ 30 opgehaald