OK
×
Actievoerder
Joop Meijer

De Dam tot Dam loop 10 Engelse mijl

 

Wij zijn Ddoyd, Jonathan, Onno, Thirza, Joke en Joop 6 hardloopvrienden uit Twente. Vorig jaar liep Joop mee aan de aan de Dam tot Damloop speciaal voor de stichting Down Syndroom. Dit jaar lopen wij met zijn zessen als een team. 

Speciaal voor het neefje van Joop en Joke, Boaz.  Een fantastisch joch van inmiddels 6 jaar. Men zegt dat hij down heeft maar een vrolijk jochie ken ik niet. Elkaar als hij mij ziet is hij vrolijk en enthousiast en roept hij Joop... Joop... Laatst was ik een rondje aan het hardlopen en zag hij mij lopen en riep heel hard Joop... Joop. Ik was waarschijnlijk te gefocust en hoorde niets. Van zijn moeder begreep ik dat hij teleurgesteld was in zijn oom  :) Maar dat duurde gelukkig maar heel even. 

Vorig jaar was mijn streefbedrag in een mum van tijd bij elkaar en er zelfs overheen. Daarom hebben wij de lat wat hoger gelegd op € 600,- het is tenslote een wedstrijd :)

Wij vinden het fantastisch als u ons en daarmee de Stichtng Down Syndroom helpt. Wij vinden het belangrijk dat ook kinderen met syndroom van Down geaccepteerd en gewaardeerd worden en steunen daarom een stichting die dit mogelijk maakt.

Downsyndroom (Stichting) logo 2

Downsyndroom (Stichting)

De Stichting Downsyndroom (SDS) werd in maart 1988 opgericht op initiatief van een aantal ouders met jonge kinderen met die conditie. Zij wilden daarmee de leemte in de informatievoorziening over het syndroom en alles wat daarmee samenhangt opvullen. De SDS stelt zich ten doel al datgene te bevorderen wat kan bijdragen aan de ontwikkeling en ontplooiing van kinderen en volwassenen met Downsyndroom. Zij streeft ernaar hun integratie in de maatschappij te stimuleren en hen een kans te geven een zo normaal mogelijk leven te leiden. Om deze doelstellingen te realiseren heeft de SDS o. a. de volgende taken op zich genomen: het inventariseren van de kennis over behandelmethoden en begeleidingsvormen van kinderen en volwassenen met Downsyndroom; het bevorderen van een gerichte toepassing daarvan; het geven van voorlichting aan ouders/verzorgers en hulpverleners van de betrokkenen en aan het brede publiek; het bevorderen van contacten tussen ouders onderling, tussen ouders en verzorgers en zo mogelijk tussen de betrokkenen zelf; het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek. De slogan van de SDS luidt: informatie, intervention, inclusie.

Wil je donateur van ons worden? Regel het gemakkelijk via onze website: https://downsyndroom.nl/word-donateur/ 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 570 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 600
95%
42

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Joop Meijer

€ 570 opgehaald