OK
×
Actievoerder
Marlotte Tolsma

'De allesbehalve corona quiz'

Tijdens de huidige crisis waar wij in zitten zijn er nog meer eenzame ouderen dan voorheen. Via Facebook organiseer ik een Livetream die jou in de qarantaine tijd kan vermaken. Jij kan er voor zorgen dat na deze onzekere periode de eenzame oudere ook vermaakt kunnen worden! 

Nationaal Ouderenfonds logo 2

Nationaal Ouderenfonds

BoodschappenPlusBus: Geeft ouderen de mogelijkheid om onder begeleiding weer zelf op pad te gaan voor hun boodschappen of gewoon een gezellig dagje weg! Het Ouderenfonds bestrijdt en voorkomt jaarlijks eenzaamheid bij enkele tienduizenden ouderen met de BoodschappenPlusBus. Kerstacties: In de koude decembermaand voelen veel ouderen zich erg eenzaam. Voor hen organiseert het Ouderenfonds jaarlijks kerstactiviteiten. Met ouderen uit de buurt is er een gezellig samenzijn en doen ze contacten op om ook na de kerst nog te zien. In de rest van het jaar organiseert het Ouderenfonds voor duizenden ouderen uitstapjes naar bijvoorbeeld het strand of een museum. Een onvergetelijke dag die voor ouderen die zelf bijna nooit de deur uitgaan, voelt als een week vakantie waar ze nog lang op kunnen teren. Ook hebben we projecten op het gebied van veiligheid, armoedebestrijding en gezond ouder worden.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 85 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 150
56%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Marlotte Tolsma

€ 85 opgehaald