OK
×
Actievoerder
Saskia Stark

de 80 van de Langstraat

80 kilometer wandelen, dat is niet niks!
Dit jaar staat Stichting Vom Falorie aangemeld als goeddoel en willen we op deze manier aandacht vragen om mensen met een levenstrauma weer een plek in de maatschappij te gunnen, samen met hun psychiatrische hulphond. 
De bekendheid is helaas niet genoeg, we hebben ook financiële steun nodig

Help ons mensen met een levenstrauma te helpen!
Zij hebben uw hulp nodig.


Schrijf je in voor de wandeling en help ons 
of
Doe een donatie en help ons.

Samen zijn we sterk en kúnnen we daadwerkelijk een verschil maken.

Stichting Vom Falorie Hulphonden logo 2

Stichting Vom Falorie Hulphonden

Psychiatrische Hulphonden

Ons doel is om mensen met een psychische aandoening weer een toekomst te geven. Het gaat om personen met angststoornissen, levenstrauma’s (ptss) en autisme.Wij hebben wonderlijke veranderingen bij onze clienten gezien dankzij onze volledig opgeleide psychiatrische hulphonden.

Deze honden worden speciaal uitgezocht en opgeleid voor de cliënt. Een opleiding duurt ongeveer minimaal 8 maanden. Na de opleiding levert Vom Falorie de hond bij de mensen thuis af, en blijft daar enige dagen om alles zo goed mogelijk te begeleiden. De band die vervolgens ontstaat tussen de client en de hond is enorm sterk. Samen kunnen ze dromen waarmaken en kan onze cliënt terug de maatschappij in. Zelfstandig boodschappen doen, zelfstandig wonen, afbouwen van medicijnen, starten met vrijwilligerswerk of zelfs weer een betaalde baan... het is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden die waar worden gemaakt dankzij onze hulphonden. 

De vraag naar deze speciale hulphonden van Vom Falorie is enorm hoog. Maar ondanks dat de hulphonden de zorg enorm veel geld besparen, worden ze niet vergoed door verzekeringen. De client moet de hulphond volledig zelf betalen.Wij hebben sponsors en donateurs nodig om deze mensen te kunnen helpen. Daardoor krijgen ze eindelijk een kans om een nieuwe toekomst op te bouwen.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Saskia Stark
Saskia Stark

€ 0 opgehaald