OK
×

Dank u meneer Sila!

HET STREEFBEDRAG IS ALHAMDULILAH GEHAALD, DAAROM NEMEN WE GEEN DONATIES MEER AAN. VOOR UPDATES OVER HET EVENT, CHECK DE UPDATES OP DEZE PAGINA!

Leerlingen Avicenna College
Assalaamu aleykum beste donateurs,

We zijn jullie allen dankbaar voor jullie donaties, moge Allaah jullie belonen! We hebben alhamdulilah ons streefbedrag behaald. We zijn momenteel bezig met het organiseren van een event waarbij we het cadeau aan meneer Sila zullen overhandigen. We zullen jullie middels deze pagina op de hoogte houden van vorderingen omtrent het evenement, dus blijf deze pagina in de gaten houden!

Wassalaam,
De organisatoren
Leerlingen Avicenna College
Assalaamu aleykum beste donateurs,

We zijn iedereen die een steentje bijdraagt aan dit mooie project super dankbaar! Aangezien we steeds dichter tot ons doel naderen zijn we al bezig met het organiseren van het Suprise-event. We zullen jullie op tijd laten weten waar en wanneer het gehouden zal worden in shaa Allaah, en hou de updates op deze pagina vooral in de gaten!

Met vriendelijke groeten,
De organisatoren ♥️
Leerlingen Avicenna College
Salaam Alaykom beste donateurs,

Wij willen jullie allen bedanken voor jullie donaties, moge Allah jullie rijkelijk belonen en het zwaar laten wegen op jullie weegschaal van goede daden. Wij hebben het grootste deel binnen 24 uur al opgehaald, Alhamdoelilah!
Leerlingen Avicenna College
Assalamu Alaykom,

Voor de huidige Avicenna-leerlingen, die een bedrag kleiner dan 10 euro willen doneren is het volgende mogelijk: Je kunt het bedrag contant doneren bij de receptie.
dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie