OK
×

Dank u meneer Sila!

Beste (ex-)leerlingen van Ibn Ghaldoun, de Opperd en het Avicenna College,

Assalamu Alaykom, 

Update: De donaties stromen binnen. Om die reden hebben we besloten het doel te verhogen naar 3000 euro en meneer Sila samen met een geliefde te sturen. 

*Attentie: onderaan de pagina kunt u meer updates lezen omtrent dit project*

*Attentie: onderaan de pagina kunt u meer updates lezen omtrent dit projec

We hebben allemaal wel eens een persoon leren kennen die we tot de dag van vandaag niet zijn vergeten. Iemand die we dankbaar zijn voor alles wat hij/zij voor ons heeft gedaan. Ondanks alle verschillende ervaringen die we hebben gehad op de middelbare school hebben we allen een persoon die dezelfde positieve indruk op ons heeft achtergelaten: meneer Sila.

Meneer Sila, de man die zich vanaf de eerste jaren van Ibn Ghaldoun, tot de dag van vandaag zich dagelijks keihard heeft ingezet om ons te helpen. De man, die soms uren op school bleef wachten om de laatste leerlingen op school niet alleen achter te laten. Hij, die door iedereen geliefd was en die met iedereen kon lachen. Kortom, meneer Sila is een man die met zijn daden en zijn lach aan ons allen heeft laten zien hoe groot zijn hart is. 

Als dankbetuiging en als blijk van waardering, hebben wij - een groep leerlingen en ex-leerlingen - besloten om meneer Sila een cadeau te schenken. Zonder enige discussie hebben we unaniem gekozen voor in van de mooiste cadeau's die je iemand kunt schenken: een Umrah reis voor meneer Sila en een geliefde (die ij zelf kiest). Dit cadeau kunnen wij helaas niet in ons eentje realiseren. En dat is waar we jou voor nodig hebben! Als eenieder van ons die dit leest een donatie plaatst (geen bedrag is te klein!), kunnen we meneer Sila bedanken en hem tonen dat zijn eerlijkheid, en zijn harde werken gewaardeerd worden. 

Voor de huidige Avicenna-leerlingen, die een bedrag kleiner dan €10,- willen doneren is het volgende mogelijk: Je kunt het bedrag contant doneren bij de receptie.

 "En wat jullie ook uitgeven (op de weg van Allah); hij zal het vergoeden. En hij is de beste der Voorzieners." [Surah Saba 34:39] 

Attentie: deel dit uitsluitend met (ex-)leerlingen van Ibn Ghaldoun, de Opperd en het Avicenna College en deel het niet met meneer Sila.

Anoniem
Vandaag
Anoniem
1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
87%
173

donaties

155

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze actie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze actie