OK
×
Actievoerder
Karin Van Dijk

80s Open Dancing Queen

Wij worden 35 en vieren samen met jouw feest. Wil je iets geven? Geef dan aan meedoen in Rotterdam zodat alle kinderen mee kunnen doen: sport, spel en sociaal!

Meedoen in Rotterdam logo 2

Meedoen in Rotterdam

Stichting Meedoen in Rotterdam (voorheen Leergeld Rotterdam) helpt kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar die door de financiële situatie van hun ouders, in een sociaal maatschappelijk isolement (dreigen te) raken. Meedoen in Rotterdam doet dit door de volgende middelen te vergoeden: - fiets (besparing kosten openbaar vervoer voor familie en beweging) ·        - chromebook (eenmalig voor kinderen vanaf groep 5)- lidmaatschap Squla voor kinderen op basis onderwijs- contributie sportvereniging- danslessen/muziekles- vergoeding schoolreis/werkweek- vergoeding zwemlessenDaarnaast heeft Meedoen in Rotterdam een belangrijke doorverwijsfunctie. Onder andere naar de sociale dienst, kledingbank, voedselbank etc. Wij maken geen geld over aan deze gezinnen, maar betalen de vergoedingen rechtstreeks aan de vereniging. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat het geld altijd ten goede komt aan het kind. Steun Meedoen in Rotterdam, en weet dat dankzij uw gift "meedoen is straks meetellen" daadwerkelijk geldt voor Rotterdamse kinderen.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 125 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Karin Van Dijk

€ 125 opgehaald