OK
×
Actievoerder
Paulien van Arkel

Dance Workout Challenge

DOE MEE, DONEER & NOMINEER

Mijn naam is Paulien van Arkel en ik heb een Dance Workout Challenge voor je. Ik wil je uitdagen om mee te doen aan de challenge, €5,00 te doneren aan het Fonds Gehandicaptensport en vervolgens jouw versie van de challenge te delen via een online platform (Instagram, Facebook of Whatsapp) en te nomineren.  

Ik heb deze challenge uitgezet vanuit de Hogeschool Utrecht waarbij er samen is gewerkt met de sportschool Active Fit and More uit Scherpenzeel. Zelf geef ik les bij Active Fit and More aan kinderen met een handicap. Omdat de lessen in deze lastige tijd niet mogelijk zijn, heeft dit mij aan het denken gezet en is deze challenge ontstaan voor het goede doel Fonds Gehandicaptensport. 

De link naar de geefactie om de €5,00 te doneren: https://www.geef.nl/nl/actie/20342/donateurs 

Muziek: The Weeknd - Blinding Lights 

Graag ontvang ik jouw video waarbij je automatisch akkoord gaat met de privacy voorwaarden, dat je video verwerkt kan worden in een eind video. De video die je hebt gemaakt kan je doorsturen via de Instagram of Facebook chat van Active Fit and More. 

Zet hem op!

Fonds Gehandicaptensport logo 2

Fonds Gehandicaptensport

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die om te kunnen sporten extra ondersteuning nodig hebben. Sporten voor mensen met een handicap is nog steeds niet vanzelfsprekend. Lang niet overal is het sportaanbod toegankelijk of er ontbreken faciliteiten in de buurt. Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport. Dat doen wij door middel van het financieren van sportevenementen, het beschikbaar stellen van subsidies aan sportorganisaties zonder winstoogmerk, het werven van (financiële) middelen en het geven van voorlichting. Fonds Gehandicaptensport ontvangt geen overheidssubsidie en is geheel afhankelijk van de giften en bijdragen die wij als fonds zelf werven.Dat kunnen wij uiteraard niet alleen. Jouw hulp is van harte welkom! 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 155 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
155%
22

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×