OK
×
Actievoerder
Wendy Broers

Damloop voor Metakids!!!

Op 23 september a.s. loop ik weer de Dam tot Damloop voor de stichting Metakids. In ons land worden elk jaar 800 kinderen met een levensbedreigende stofwisselingsziekte geboren. Omdat er voor veel van deze stofwisselingsziekten nog geen behandeling bestaat, ontwikkelen kinderen zware lichamelijke en geestelijke beperkingen. Meer dan de helft van alle kinderen met een stofwisselingsziekte overlijdt voor hun 18e verjaardag. Stichting Metakids zet zich in voor al deze kinderen. Door stofwisselingsziekten onder de aandacht te brengen kan er zoveel mogelijk geld voor wetenschappelijk onderzoek opgehaald worden. Want onderzoek brengt een behandeling voor deze kinderen dichterbij. Daarbij hebben ze onze hulp hard nodig!!! Mijn doel is om 200 euro op te halen, ELKE DONATIE IS WELKOM!! Alvast bedankt! Groetjes, Wendy
Metakids logo 2

Metakids

Om de dag overlijdt er in Nederland een kind met een metabole ziekte (ook wel stofwisselingsziekte genoemd). Maar er is hoop. Want als er voldoende geld voor onderzoek is, geloven artsen dat in 2045 alle metabole ziekten behandelbaar zijn. Bij kinderen die geboren worden met een metabole ziekte, gaat er iets mis in hun chemische ‘fabriek’. Metabole ziekten zijn slopers, letterlijk. Ze maken het lichaam kapot.Veel voorkomende gevolgen zijn verstandelijke en/of lichamelijke achteruitgang, dementie, hartfalen, doofheid, blindheid en jong overlijden.Stichting Metakids financiert onderzoek om metabole ziekten behandelbaar te maken. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 220 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
110%
13

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Wendy Broers
Wendy Broers

€ 220,32 opgehaald