OK
×
Actievoerder
Wesley Agasi

Dam tot damloop 2011 voor Metakids

Hallo allemaal, Dit jaar doe ik weer mee aan de Dam tot damloop om op deze wijze mijn bijdrage en inzet te geven voor Stichting Metakids. Vorig jaar heb ik met plezier mee gedaan en is ook een mooi bedrag ingezameld. Ik hoefde er ook niet lang over na te denken om weer mee te doen. Mijn persoonlijke ervaring met stofwisselingsziekte is mijn buurjongen Pim geweest. Hij heeft de leeftijd van 19 jaar niet gehaald en ik heb met verbazing en bewondering mogen ervaren over de manier waarop hij in het leven stond. Steun mij door het sponsoren van mijn Damloop, want met iedere euro die u bijdraagt helpt u daadwerkelijk mee aan het vinden van medicijnen voor kinderen met stofwisselingsziekten. Ieder kind verdient een eerlijke kans!
Metakids logo 2

Metakids

Om de dag overlijdt er in Nederland een kind met een metabole ziekte (ook wel stofwisselingsziekte genoemd). Maar er is hoop. Want als er voldoende geld voor onderzoek is, geloven artsen dat in 2045 alle metabole ziekten behandelbaar zijn. Bij kinderen die geboren worden met een metabole ziekte, gaat er iets mis in hun chemische ‘fabriek’. Metabole ziekten zijn slopers, letterlijk. Ze maken het lichaam kapot.Veel voorkomende gevolgen zijn verstandelijke en/of lichamelijke achteruitgang, dementie, hartfalen, doofheid, blindheid en jong overlijden.Stichting Metakids financiert onderzoek om metabole ziekten behandelbaar te maken. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 30 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 250
12%
3

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Wesley Agasi
Wesley Agasi

€ 30 opgehaald