OK
×

Dam tot Dam weekend 2022

Wegens de Corona pandemie waren we genoodzaakt 2 jaartjes over te slaan.

Dit jaar doet Hart4Onderzoek voor de vierde keer mee met het Dam tot Dam weekend om gelden te generen voor de Stichting. Wij vragen jou om ons te helpen middels crowdfunding.

Dit jaar doen we mee aan:

- de Damloop by Night, 5 Engelse mijl, zaterdag 17 september 2022;

- de Dam tot Damloop, 10 Engelse mijl, zondag 18 september 2022;

De 5 Engelse Mijl gaat voor een deel over het traditionele Dam tot Damloop-parcours en is oogverblindend verlicht. Onderweg muziek voor een extra boost om deze 8 km te voltooien. De finish is in de Peperstraat.

De 10 Engelse Mijl gaat van het Centraal station Amsterdam door de IJtunnel en de Zuiddijk in Zaandam tot de finisch op de Peperstraat in Zaandam.

Meedoen is mogelijk voor ieder type renner!

Doe je mee als wandelaar en/of Fietser, dan kan je deze actiepagina ook delen onder jouw netwerk.

Hart4Onderzoek moedigt jou en de teamleden aan en rent waar mogelijk met jullie mee! maar vooral ook promoten we jullie deelname onder een groter publiek.

Laten we er weer een succesvol weekend van maken :-)

Groet,

Dayenne, Roos en Simone

Bestuur van Hart4Onderzoek

Hart4Onderzoek logo 2

Hart4Onderzoek

Stichting Hart4Onderzoek is het eerste platform in Nederland dat wetenschappelijk onderzoek op het gebied van (aangeboren) hart- en vaataandoeningen samenbrengt met de patiënt. 

Hart4Onderzoek (H4O) is de enige goede doelen stichting die zich vanaf patiëntniveau door middel van crowdfundingsacties & fundraising inzet om gelden te genereren voor wetenschappelijk onderzoek naar (aangeboren) hart- en/of vaatafwijkingen bij (jong) volwassenen.

De nadruk ligt hierbij op de vraaggerichtheid van met name jonge onderzoekers, kleinschalige onderzoeksprojecten en aanvragen. 

We bieden een platform aan waarbij patiënt en onderzoeker elkaar makkelijk kunnen vinden.

Op deze manier zijn ze ondersteunend en aanvullend aan elkaar. We stimuleren (jonge) wetenschappers en hun onderzoeksleiders specifieke initiatieven bij ons in te dienen. Wij gaan hen dan helpen de financiering van het onderzoek rond te krijgen, of een brug te slaan tussen de onderzoeker en de patient.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.883 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
188%
52

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Hart4Onderzoek  Onderzoek
Hart4Onderzoek Onderzoek

€ 1.883,50 opgehaald