OK
×
Actievoerder
Tiede-Jan Breevaart

Dam tot Dam 2018 voor Hart4Onderzoek!

 

Eerder dit jaar ben ik begonnen met geld op te halen voor  Hart4Onderzoek voor 2018. Na eerdere acties in 2017. Mijn eerste actie was 1000 km fietsen. En dat is best een uitdaging met mijn hartconditie. Maar zolang ik van de cardiologen 50 kilometer per dag maximaal mag fietsen en goed naar mijn lichaam blijf luisteren dan is veel mogelijk. En ook de 1000 kilometer bleek mogelijk. Inmiddels ben ik er overheen maar ik blijf uiteraard fietsen en geld ophalen voor Hart4Onderzoek. Want ikzelf ben hartpatiënt vanaf geboorte en weet dus als geen ander hoe belangrijk onderzoek is naar allerlei hartaandoeningen.

Inmiddels heb ik me ook weer ingeschreven om mee te doen aan de Dam tot Dam Fietsclassic. Dit jaar zal het Dam tot Damweekend 22/23 september zijn. Wij rijden op de 23ste. En tot die tijd? Lekker veel fietsen en lol maken :)

Uiteraard kan je mijn trainingen volgen door vrienden te worden op Strava

Tiede-Jan Breevaart

Sinds begin dit jaar sta ik op 97 kilometer. Ik hoopte iets verder te zijn maar na een valpartij (het was zondag dus echt glad, geen grap van het KNMI) kon ik zondag niet verder. De fiets staat bij de fietsenmaker en is hopelijk op tijd klaar om dit weekend weer flink wat kilometers toe te kunnen schrijven aan het totaal. Ik ga binnenkort even zitten om de diverse toertochten in te plannen maar de eerste staat al ingepland, dat is de Erasmus Tour in Rotterdam eind juni.
Tiede-Jan Breevaart

Helaas, door een griep heb ik deze week nog niet kunnen fietsen. Wel heb ik me gisteren vast ingeschreven voor de Erasmus MC Tour in Juni. De eerste zorg voor nu is die griep verslaan en dan weer die fiets op. #staytuned
dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze actie