OK
×
Actievoerder
Marc Laeven

Ton Elie & Marc Laeven gaan 130 km uitdaging aan!

Op 11 december 2021 gaan wij - Ton Elie en Marc Laeven - de West Coast Challenge 'doen' onder de teamnaam Culemborg Coast Runners. De West Coast Challenge is een duoloop van 130 km over het strand van Hoek van Holland naar Den Helder. Terwijl de één loopt fietst de ander. Je bepaalt zelf wanneer je wisselt. De opbrengst van onze sponsoractie gaat naar de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.

Duurvermogen zit er bij deze 55plussers wel in met Iron mans (Ton) en ultramarathons (Marc). Maar een duoloop is voor ons nieuw. Met veel enthousiasme gaan deze Culemborg Coast Runners de uitdaging aan!

de KNRM (Kon. Ned. Redding Maatschappij) logo 2

de KNRM (Kon. Ned. Redding Maatschappij)

De KNRM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij) garandeert in Nederland dat mensen in nood op zee en open water dag en nacht en onder alle weersomstandigheden kunnen rekenen op gratis hulp van reddingboten en redders o.l.v. de Kustwacht.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 20 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 300
6%
2

donaties

0

dagen te gaan

De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Marc Laeven

€ 20 opgehaald