OK
×
Actievoerder
Peter Westerlaken

Covid Concerten #23: The Wild Century Live

De Covid Concerten! Hierbij steunen we ondanks de coronacrisis artiesten om alsnog de beste muziek jullie huiskamers in te krijgen. We zullen de concerten streamen rechtstreeks vanaf het podium en ons daarbij houden aan de richtlijnen van het RIVM. De stream is gratis en voor iedereen toegankelijk, maar een vrijwillige donatie is zeer welkom! De opbrengst zal verdeeld worden tussen de artiest en Poppodium Phoenix. Het is vanaf nu ook weer toegestaan om jullie te ontvangen bij Phoenix! :-) Lees meer hierover onderaan..

Deze editie met niemand minder dan The Wild Century!

Al even mysterieus als deze mijmering opkomt blijft ze nazinderen tot in het diepste van je visioenen. In een met sitar gestemde kosmische dimensie pompen harmonische bassen en mantrische ritmes, terwijl de astralen hun etherische grooves projecteren op ieders luciditeit. Door de opeenvolging van repetitieve klanken worden de geluidsgolven bijna visueel waarneembaar. Het zicht wordt nevelig, het lichaam harmonieert zich met de tantrische melodieën, het bewustzijn vervaagd. Welkom in onze trip. Dit is The Wild Century.

Stan Aarts: vocals, guitarGerton Govers: vocals, guitar, percussionJoris Verbogt: bassBootsy Butsenzeller: drums

Meer over The Wild Century:https://www.facebook.com/thewildcentury/

De live stream is te volgen via:https://www.facebook.com/poppodiumphoenix/live/

Het is vanaf nu ook weer mogelijk om live bij het optreden te zijn. We mogen maximaal 30 mensen ontvangen in de voorste zaal op basis van de richtlijnen van het RIVM. Je kunt hiervoor reserveren door 1 van de 30 (gratis) tickets te reserveren via de tickets shop: https://phoenix.stager.nl/web/tickets

E. ter Haar aan teamlid Peter Westerlaken

The Wild Century,niet zo maar een bluesband maar bijna een Celestrial Trip! ✌🌌☮

€ 10

01-08-2020

Anoniem aan teamlid Peter Westerlaken

€ 20

01-08-2020

Anoniem aan teamlid Peter Westerlaken

€ 10

01-08-2020

dakje met Geef-logo
€ 40 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
8%
3

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×