OK
×
Actievoerder
Peter Westerlaken

Covid Concerten #16: Schipper & Bemanning LIVE

In deze vreemde tijden houden we ons samen sterk. Daarom presenteren we de Covid Concerten. Hierbij steunen we ondanks de coronacrisis artiesten om alsnog de beste muziek jullie huiskamers in te krijgen. We zullen de concerten streamen rechtstreeks vanuit de studio en ons daarbij houden aan de richtlijnen van het RIVM. De stream is gratis en voor iedereen beschikbaar, maar een vrijwillige donatie is natuurlijk zeer welkom! De opbrengst zal verdeeld worden tussen de artiest en Poppodium Phoenix.

Deze editie met niemand minder dan Schipper & Bemanning! 

De nieuwe Schipper en Bemanning bluesrockband rondom zanger/gitarist Kees Schipper. Al meer dan 53 jaar (!) onderweg herstartte de van origine Zeeuwse muzikant begin dit jaar zijn band Schipper & Bemanning. Kees tourt al jaren met veel succes in Duitsland en is ook volgend jaar op diverse bekende Duitse festivals geboekt waaronder het bluesrockfestival Altzella in Nossen onder de rook van Dresden. Schipper & Bemanning staat garant voor een stevige pot bluesrock van de bovenste plank!

Onlangs bracht S&B een nieuwe CD uit onder de naam“Still rollin’ with the times”(en dat doen ze anno 2020 meer dan ooit!) Kwa invloeden/stijl soms herinnerend aan de Engelse bands uit de jaren zeventig: The Free, Fleetwood Mac, Led Zeppelin, maar ook richting “modern bluesrock” á la Joe Bonamassa, én zelfs met invloeden uit de jaren 30 van de vorige eeuw (Robert Johnson). Kees weet zich meer dan ondersteund door een topdrummer en een topbassist.

 

Meer over Schipper & Bemanning:https://www.keesschipper.com

De live stream is te volgen via:https://www.facebook.com/poppodiumphoenix/live/

E. ter Haar aan teamlid Peter Westerlaken

Geweldig goed,Kees Schipper en Bemanning!!

€ 25

27-06-2020

Anoniem aan teamlid Peter Westerlaken

€ 25

27-06-2020

Anoniem aan teamlid Peter Westerlaken

€ 10

27-06-2020

W. Bouwman aan teamlid Peter Westerlaken

€ 25

26-06-2020

dakje met Geef-logo
€ 85 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
8%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×