OK
×
Actievoerder
Peter Westerlaken

Covid Concerten #10: DJ Neil Vinyl & Zoon

In deze vreemde tijden houden we ons samen sterk. Daarom presenteren we de Covid Concerten. Het is een experiment waarbij we ondanks de coronacrisis artiesten willen steunen om alsnog de beste muziek jullie huiskamers in te krijgen. We zullen de concerten streamen rechtstreeks vanuit de studio en ons daarbij houden aan de richtlijnen van het RIVM. De stream is gratis en voor iedereen beschikbaar, maar een vrijwillige donatie is natuurlijk zeer welkom! De opbrengst zal verdeeld worden tussen de artiest en Poppodium Phoenix.


Deze editie met niemand minder dan DJ Neil Vinyl & Zoon!


DJ Neil Vinyl & Zoon draaien plaatjes voor de thuiszittende medemens! Dansen mag, zingen over het algemeen ook, maar bij twijfel is overleg met je huisgenoten zeker aan te raden. We hebben oude platen, nog oudere platen, platen waarvan je niet eens meer wist dat ze bestonden en op een onbewaakt ogenblik wil er ook nog wel eens een recenter stuk popmuziek de revue passeren. Wij zouden zeggen; gooi de stream op standje burenruzie en verder niks meer aan doen, behalve misschien wat kleren voor de vorm.


Ouwelullenmuziek voor de jeugd, juist nu!

 

Anoniem aan teamlid Peter Westerlaken

€ 10

05-06-2020

E. ter Haar aan teamlid Peter Westerlaken

Heel erg goed gedraaid!!

€ 10

05-06-2020

Schienvat aan teamlid Peter Westerlaken

Keep up the good work

€ 10

05-06-2020

D. j. Teunderdome aan teamlid Peter Westerlaken

Geyl

€ 10

05-06-2020

Anoniem aan teamlid Peter Westerlaken

€ 10

03-06-2020

dakje met Geef-logo
€ 50 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
5%
5

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×