OK
×
Actievoerder
Peter Westerlaken

Covid concert #5: DJ Josh Alvaro Live

Vrijdag 15 Mei verzorgt casanova himself, DJ Josh Alvaro de heetste tunes door jouw speakers via onze livestream. Leeg de woonkamer en zorg dat er ruimte is om te dansen, want bij Josh Alvaro staat er nooit iemand stil. Ooit begon hij als de protege van dj Hardwell en oefende hij nog op de vloeren in the loads. Nu keert hij terug als volgroeide en bekende Bredase DJ. Zo was hij te vinden op Duikboot, Het Grote Studentenfeest, Wifeys, en is hij de vaste man achter de platen bij Café Nassau Breda.

In deze vreemde tijden houden we ons samen sterk. Daarom presenteren we de Covid Concerten. Het is een experiment waarbij we ondanks de coronacrisis artiesten willen steunen om alsnog de beste muziek jullie huiskamers in te krijgen. We zullen de concerten streamen rechtstreeks vanaf het podium en ons daarbij houden aan de richtlijnen van het RIVM. De stream is gratis en voor iedereen beschikbaar, maar een vrijwillige donatie is natuurlijk zeer welkom! De opbrengst zal verdeeld worden tussen de artiest en Poppodium Phoenix.

E. ter Haar aan teamlid Peter Westerlaken

Josh Alvaro!!Goede DJ!!Alleen jammer dat kijken via Twitch bijna onmogelijk was!!Maar goed,YouTube kan ook nog,maar daar is minder interactie! 🙂🙃😉

€ 10

15-05-2020

T. van Eil aan teamlid Peter Westerlaken

€ 10

15-05-2020

R. Versteegh aan teamlid Peter Westerlaken

€ 25

15-05-2020

M. de Beer aan teamlid Peter Westerlaken

Groeten uit Venray

€ 25

15-05-2020

dakje met Geef-logo
€ 70 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
14%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×