OK
×

COVID-19 noodfonds 2021 – Steun onze vrouwen!

De COVID-19 situatie in Azië is op dit moment zeer ernstig. Onze programmamanagers hebben waar het lukt, bijna dagelijks contact met hun partners en in de afgelopen weken is de situatie per dag verslechterd. Na de eerste coronagolf leek het in India, Bangladesh, Nepal, Sri Lanka, enige tijd rustig maar de tweede golf slaat ongenadig hard om zich heen, met alle gevolgen van dien; veel besmettingen, veel sterfgevallen, gebrek aan medicijnen, en door een groot tekort aan vaccinaties zijn de meeste van onze vrouwen, die wonen op het platteland nog niet ingeënt. Ook in Vietnam en Laos grijpt het coronavirus hard om zich heen en doen onze partners een beroep op ons. Daar is de hulp ook heel hard nodig!

Tijdens de eerste Coronagolf hebben wij een noodhulp programma voor onze partners opgezet, waarbij we onze vrouwen hebben kunnen voorzien van mondkapjes, desinfectiemiddelen en noodzakelijke levensmiddelen. Normaliter verstrekt Microkrediet voor Moeders uitsluitend leningen en zijn we geen noodhulporganisatie. Maar een situatie als deze hebben wij in de ruim 15 jaar dat wij actief zijn in Azië niet eerder meegemaakt. Onze lokale parters zorgen ervoor dat uw bijdrage rechtstreeks bij de vrouwen terecht komt zodat direct impact gecreëerd kan worden en gewerkt kan worden aan een structurele aanpak.

Steun onze vrouwen en doneer in het nieuwe COVID-19 noodfonds 2021!

 

Hartelijk dank voor uw steun!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.260 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
12%
30

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×