OK
×
Actievoerder
Rene Voss

Corona Noodhulp voor Nepal

Ik wil geld inzamelen voor stichting Maya ten behoeve van enkele tientallen arme gezinnen in Nepal. Gezinnen die nu, a.g.v. de tweede golf weer geen werk en dus geen inkomen hebben. Het gaat om gezinnen met kinderen die ik allemaal persoonlijk ken vanuit mijn werk voor de stichting. Bij veel van deze gezinnen ben ik de afgelopen jaren op huisbezoek geweest. Zij balanceren in goede tijden al op het randje van wat we een menswaardig bestaan zouden kunnen noemen. Onder de huidige omstandigheden is zelfs dat randje voor deze mensen niet meer dan een vage herinnering. Onzekerheid en angst voeren de boventoon. Daar kunnen wij iets aan doen.

Het geld wordt besteed aan voedselpakketten.  In elk pakket zitten grote hoeveelheden rijst, linzen en ander houdbare etenswaren als pasta (noodles), geplette rijst (chiura), thee en suiker. Tevens zitten  er in elk pakket ook enkele stukken zeep. De distributie van de noodpakketten vindt plaats vanuit de Maya scholen zodat het overzicht behouden blijft en geen enkel gezin vergeten wordt. 

Een pakket kost op dit moment zo'n 40 euro, maar bedenk: elk bedrag is welkom.Hartelijk dank voor jullie steun!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 5.230 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.360
waarvan € 650 via Geef.nl
97%
34

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Rene Voss
Rene Voss

€ 650 opgehaald