OK
×
Actievoerder
Neo de Bono

Corona Hulp Actie Moerwijk

In Moerwijk wonen veel mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank, leven van weekgeld of gewoon moeite hebben de eindjes aan elkaar knopen. Voor hun wordt het de komende tijd met alle Corona maatregelen extra moeilijk. Niet alleen is Moerwijk de armste wijk van Den Haag het is ook nog eens de meest ongezonde wijk van Nederland (bron: CBS)Heb je zelf genoeg overweeg dan ajb een donatie zodat we in Moerwijk de Corona Hulp kunnen bieden die onze buren en buurtgenoten zo nodig hebben.

Help ons helpen en GEEF!Via Geef.nl kun je veilig geld doneren aan Geloven in Moerwijk, het komt op een speciale rekening te staan voor Corona Hulp Actie in Moerwijk. In eerste instantie zullen we dit geld gebruiken om de pakketten van de Voedselbank in Moerwijk aan te vullen zodat niemand tekort hoeft te komen.

#Nietalleen in Moerwijk De 2e golf Corona trekt wederom diepe sporen in Nederland. Het sociale leven valt stil, en het wordt moeilijker om hulp te ontvangen als je oud of hulpbehoevend bent. Daarom bundelen kerken en lokale (hulp)organisaties onder de noemer #nietalleen weer de krachten: via het platform nietalleen.nl worden mensen die hulp kunnen bieden en mensen die hulp nodig hebben bij elkaar gebracht.

Geloven in Moerwijk is als kerk in Moerwijk partner van deze actie en krijgt via het platform wekelijks allerhande verzoeken binnen. Waarom deze geef actie?Geloven in Moerwijk is een jonge geloofsgemeenschap in de armste wijk van Den Haag (en misschien wel van Nederland); Moerwijk.Wij zijn het als kerk aan onze stand verplicht om er te zijn voor 'de ander', zoals God er altijd is voor ons. Klop en er zal opengedaan worden nemen wij heel letterlijk!Hebben jullie als kerk zelf geen geld?Lang verhaal kort: nee. We zijn een jonge pionierende kerk met een gemeenschap die gevormd wordt door mensen die veelal zich niet (meer) in de traditionele / langer bestaande kerken thuisvoelen.Als we al collecteren vragen we niet om geld maar om iets van eten en drinken te delen. En dat is met een reden. De mensen hier hebben geen cent te makken. Hen om geld vragen voelt voor ons als Robin Hood die steelt van de armen.Vandaar dat we deze geef actie gestart zijn. Help ons helpen en geef aan deze actie. Laat ons niet alleen!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 6.000 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 0 via Geef.nl
120%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Neo de Bono
Neo de Bono

€ 0 opgehaald