Annuleren
OK
×
Actievoerder
Linda Commandeur

Commandeur loopt voor Cambodja

“Ik zit rechtop in mijn bed. Het is warm. Mijn moeder is dood. Mijn vader heeft me verlaten. Ik woon bij mijn tante. Eigenlijk zou ik moeten werken om bij te dragen in het huishouden, maar gelukkig kan naar school. “ Dit is het verhaal van Vandate, een jongen die opgroeit in straatarm Cambodja.


Cambodja is een arm en kwetsbaar land. Door de gruwelijke oorlog nog geen 40 jaar geleden waarbij 25% van de Cambodjanen is afgeslacht. Door de crisis, maar ook door corruptie en politieke rivaliteit van vandaag de dag. Dit maakt dat de huidige situatie in het land van Tomb Raider en Angkor Wat nog steeds erg instabiel is. Een van de grootste gevolgen is dat er een groot gebrek is aan onderwijs. De toekomst van Cambodja ligt in de handen van de kids.

Stichting Scholenproject Cambodja Rotterdam, ook bekend als SSCR (www.sscr.nl) zamelt geld in voor het bouwen van scholen en voor basis- en beroepsonderwijs aan weeskinderen en kansarme jongeren in Cambodja.

Dit jaar heb ik besloten meer te doen dan alleen doneren. Op zondag 17 september zal ik in het team van SSCR mee lopen tijdens de Dam tot Damloop. We lopen van Amsterdam naar Zaandam over een afstand van 10 Engelse Mijl, 16 kilometer.

Hiervoor heb ik jouw hulp nodig. Nee, je hoeft niet mee te hollen, mijn kuiten te masseren, je hoeft me zelfs niet aan te moedigen (mag wel, maar is optioneel :) Het enige wat ik van je vraag of je mij wilt sponsoren. Elke steun is welkom!

Anoniem
1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
108%
28

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu

Steun deze actie door mee te doen als teamlid.

deelnemen actie Deelnemen aan deze actie

Delen

De opbrengst van deze actie gaat naar Stichting Scholenproject Cambodja Rotterdam
Deelnemen
×
Deelnemen aan deze actie