OK
×
Actievoerder
Emad al Fatly

COLLEGE VAN VR GENETISCHE ARCHITECTUUR

 

De school:

Oprichting van een internationale school voor architectuur en kunst met een nieuwe filosofie (VR Genetic Architecture).

De school ontvangt studenten van over de hele wereld en de studieduur duurt 6 jaar, waarin de student een masterdiploma in architectuur of stedenbouw behaalt.

Schoolfilosofie:

De school is gebaseerd op 5 academische fasen.

De filosofie van de school is gebaseerd op een alomvattende en uitgebreide studie van wereldbeschavingen door de geschiedenis heen, het bestuderen van architectuurscholen en het werken in elke fase aan projectontwerpen die gebaseerd zijn op het bekritiseren en deconstrueren van de filosofieën van architectuurscholen.

Tegelijkertijd worden de filosofie en de materialen van een bepaalde architectuurschool bekritiseerd en gedeconstrueerd om een project te ontwerpen dat gebaseerd is op de filosofie van de genetische school, waarbij we gevorderde stadia bereiken waarin de decomposities opnieuw worden geconfigureerd volgens speciale criteria en systemen voor genetische architectuur. door de deconstructies van de ene school en de andere of andere te combineren.

Dit wordt toegepast in de filosofie van de school, installatiesystemen, installatie van gebouwen en materialen.

Gebouwen en werken worden behandeld als levende organismen, en hun structuren zijn als organen en materialen.

Lessen ondersteunen projecten en de filosofie van de school in alle zes fasen.

De eerste fase begint met de filosofieën van abstractie, architectonisch tekenen, theorieën over architectuur en haar geschiedenis, logica en filosofie om een brede basis te creëren voor de student om later tijdens de volgende vier fasen op deze basis de filosofische structuur van de school te vestigen.

De laatste fase is de fase van het gespecialiseerde project en kan gezamenlijk zijn voor een groep studenten die deelnemen aan een groot project.

Het lesgeven wordt vaak gedaan met behulp van een slimme bril die speciaal is ontworpen voor de schoolfilosofie van deconstructie en recombinatie, kunst- en architectuurgeschiedenis, theorieën en ondersteunende lessen.

De leerling kan de bril ook zelf gebruiken voor demontage en montage en niet alleen door de docent.

Ook wordt gebruik gemaakt van het elektrische vliegtuig dat projecten of gedemonteerde structuren op de werkelijkheid tekent en reconstrueert.

Studenten kunnen hun ideeën presenteren via een bril of met behulp van een elektronisch vliegtuig.

Systeem van genetische filosofie:

Het systeem is gebaseerd op wetenschappelijke; het begint met het bestuderen van de filosofieën van de verschillende architectuurscholen en de geschiedenis van de opeenvolgende stadia (de geschiedenis van kunst en architectuur), namelijk:

Oude architectuur, klassieke architectuur, barokarchitectuur, organische architectuur, moderne architectuur, postmoderne architectuur, deconstructieve architectuur, functionele architectuur, expressieve architectuur en abstractie in de architectuur.

Dit gebeurt door demontage om de systemen en details van bouwstijlen en architectuurkritiek, negatief en positief, te bestuderen.

Dan is het mogelijk om wat ontmanteld is weer met elkaar te verbinden in één of verschillende stijlen volgens de filosofie van de architectuurschool en haar gespecialiseerde systemen in beweging, structuur, functionele relaties en omsluiting.

Een van de belangrijke dingen op school is het gebruik van het virtuele wereldsysteem. Het wordt momenteel zelden gebruikt. Ik wil de pionier zijn in dit werk in Nederland, dus ik vraag uw steun om studies en voorbereidingen te voltooien.

Bedankt..

avatarWees de eerste!

Geef Emad een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 60.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: E. Al Fatly

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Emad al Fatly

€ 0 opgehaald