OK
×
Actievoerder
Red Angels

CliniClowns voor CliniClowns!!

Doe mee en win een bezoek bij de CliniClowns !! Wij zijn een groepje van 6 mensen allen werkzaam bij Stichting CliniClowns Nederland, 4 als CliniClown en 2 als kantoormedewerker. Onlangs zijn we door onze afdeling Marketing uitgedaagd om een keer de andere zijde van ons werk te leren kennen, het fondsenwerven. We hebben tot einde van dit jaar de tijd om zoveel mogelijk geld in te zamelen, wij hebben jullie hulp dan ook hard nodig om deze uitdaging te laten slagen! Jullie kunnen ons (en dus de CliniClowns) helpen door een donatie (groot, klein, maakt niet uit) te doen via de oranje Doneer Hier knop.. Graag willen wij hier een tegenprestatie voor leveren! We gaan uit alle mensen die een donatie hebben gedaan 8 mensen loten die we een clownworkshop willen aanbieden of mogen meekijken bij een van de CliniClowns diensten! Mooie prijzen, dus druk op de oranje knop, geef veel kinderen afleiding en plezier en maak zelf kans op een unieke ervaring !!! Heel erg bedankt voor je steun.. Anne van Bergeijk (clown Mus), Laurence Quetel (clown Holala), Joukje van der Schalk( clown Jip), Monique Krekels (clown Moon), Jet Prinsen en Karin Yildiz ( beiden werkzaam op de afdeling Clown op Bezoek)
CliniClowns logo 2

CliniClowns

CliniClowns zet zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele CliniClowns voor afleiding en plezier. Ze maken contact met het positieve en gezonde in iemand. Zorgen, angst en stress verdwijnen naar de achtergrond. Zo draagt CliniClowns bij aan menslievende zorg. Dat kan dankzij nauwe samenwerking met de zorg en de talloze supporters die ons met geld, tijd en kennis steunen.

De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven en in zorginstellingen voor mensen met dementie. Ook via de CliniClowns App kunnen kinderen live contact met de clowns maken.

Kijk ook op https://www.cliniclowns.nl/waarom-cliniclowns of bel met het actieteam op 06 106 241 89 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.355 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
67%
36

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Red Angels

€ 1.355,60 opgehaald