OK
×
Actievoerder
Red Angels

CliniClowns voor CliniClowns!!

Doe mee en win een bezoek bij de CliniClowns !! Wij zijn een groepje van 6 mensen allen werkzaam bij Stichting CliniClowns Nederland, 4 als CliniClown en 2 als kantoormedewerker. Onlangs zijn we door onze afdeling Marketing uitgedaagd om een keer de andere zijde van ons werk te leren kennen, het fondsenwerven. We hebben tot einde van dit jaar de tijd om zoveel mogelijk geld in te zamelen, wij hebben jullie hulp dan ook hard nodig om deze uitdaging te laten slagen! Jullie kunnen ons (en dus de CliniClowns) helpen door een donatie (groot, klein, maakt niet uit) te doen via de oranje Doneer Hier knop.. Graag willen wij hier een tegenprestatie voor leveren! We gaan uit alle mensen die een donatie hebben gedaan 8 mensen loten die we een clownworkshop willen aanbieden of mogen meekijken bij een van de CliniClowns diensten! Mooie prijzen, dus druk op de oranje knop, geef veel kinderen afleiding en plezier en maak zelf kans op een unieke ervaring !!! Heel erg bedankt voor je steun.. Anne van Bergeijk (clown Mus), Laurence Quetel (clown Holala), Joukje van der Schalk( clown Jip), Monique Krekels (clown Moon), Jet Prinsen en Karin Yildiz ( beiden werkzaam op de afdeling Clown op Bezoek)

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.355 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
67%
36

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Red Angels

€ 1.355,60 opgehaald