OK
×

Circuslessen voor kinderen uit Rotterdam

Wie jarig is, trakteert!

Rotaryclub Rotterdam Nieuwe Dag bestaat 25 jaar en die bijzondere verjaardag vieren we op zondag 3 november met een onvergetelijke dag voor kinderen uit Rotterdam.

Dertig kinderen van 12-13 jaar, van wie de ouders het niet breed hebben, geven wij een steuntje in de rug. Wij nemen hen een hele dag mee naar Circus Rotjeknor op Rotterdam Katendrecht. Tijdens deze dag gaan zij met elkaar een voorstelling instuderen. Daardoor leren zij zelfstandig nieuwe vaardigheden, leren ze samenwerken, “bouwen op elkaar”, soms zelfs letterlijk.

Een waardevol vervolg op een onvergetelijke dag
Wij willen de kinderen ook de gelegenheid geven om daarna een jaar lang circuslessen bij Circus Rotjeknor te volgen. Dat zijn creatieve en speelse lessen waarin de kinderen hun motoriek en uithoudingsvermogen verbeteren, hun zelfvertrouwen versterken en leren te vertrouwen op elkaar. Vaardigheden en eigenschappen die ieder kind nodig heeft.

Geef een jaar circusles cadeau!
Ter gelegenheid van ons lustrum vragen wij ook uw steun. Voor € 250 geeft u een compleet jaar circusles cadeau.

Hoeveel kinderen wilt u helpen?
Voor € 250 sponsort u circuslessen voor één kind. Meer mag ook, kleinere bedragen zijn uiteraard ook welkom. Uw donatie gaat naar de Stichting Vrienden van Circus Rotjeknor, een stichting met ANBI-status. U ontvangt na uw storting een factuur van deze stichting.

Wie zijn wij?

Rotaryclub Rotterdam Nieuwe Dag is een serviceclub die zich inzet voor jeugd en cultuur in Rotterdam. Wilt u meer weten, kijk op onze website

P. Karstel aan teamlid Rotaryclub Rotterdam Nieuwe Dag

€ 250

04-11-2019

E. Storm aan teamlid Rotaryclub Rotterdam Nieuwe Dag

Gezamenlijke donatie van Paul en Ernst Storm

€ 250

30-10-2019

Ko & Co Advocaten aan teamlid Rotaryclub Rotterdam Nieuwe Dag

€ 25

22-10-2019

T. van Hoorn aan teamlid Rotaryclub Rotterdam Nieuwe Dag

€ 50

22-10-2019

A. van der Meer aan teamlid Rotaryclub Rotterdam Nieuwe Dag

Ook onze dochters Roos en Alies hebben (ca 20 jaar geleden) bij Rotjeknor circuslessen gevolgd, juist daarom gunnen wij het andere kinderen ook om deze wondere wereld te leren kennen. Ank van der Meer en Ton van Rhijn

€ 250

17-10-2019

Actoren BV aan teamlid Rotaryclub Rotterdam Nieuwe Dag

Leuk initiatief! Hans van Nek

€ 250

03-10-2019

Intermax Cloudsourcing aan teamlid Rotaryclub Rotterdam Nieuwe Dag

14 september 2019 viert Rotaryclub Rotterdam Nieuwe Dag haar 25ste verjaardag en dat vieren ze met kinderen uit Rotterdam-Zuid door ze mee te nemen naar Circus Rotjeknor op Rotterdam Katendrecht. Intermax viert 16 september ook haar 25ste verjaardag en draagt daarom graag bij aan dit mooie initiatief! Want volgens Great Place to Work® Nederland is er bij Intermax maar een klein excuus nodig om iets te vieren! We bezorgen de kinderen graag een onvergetelijke dag!

€ 500

06-08-2019

Anoniem aan teamlid Rotaryclub Rotterdam Nieuwe Dag

€ 250

30-06-2019

1
2
dakje met Geef-logo
€ 3.425 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 7.500
45%
13

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×