OK
×
Actievoerder
AR Blaauw

Christchannel  TV Media

Christchannel  is een vereniging  met een missie. We willen het Evangelie van Jezus laten klinken in de media. Jezus liet in alle radicaliteit zien wat liefde voor God en liefde voor de naaste betekent. Dat deed hij vaak op het scherpst van de snede. We delen ons geloof met christenen wereldwijd. Al meer dan 2000 jaar zet de christelijke boodschap mensen in beweging.

Uw steun helpt

Aan het werk van onze stichting zijn uiteraard kosten verbonden. Wij zijn dan ook afhankelijk van giften om het werk goed te kunnen doen en hierin te groeien. Ook u kunt het werk van de stichting financieel ondersteunen. Hieronder ziet u waar giften die binnenkomen aan besteed kunnen worden:

 

Aanschaf van wenselijke apparatuur en software; Kosten voor het vertalen en uitgeven van video's en literatuur; Ondersteuning van evangelisatieactiviteiten

H. De bie

€ 25

19-08-2023

dakje met Geef-logo
€ 25 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
0%
1

donaties

445

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: AR Blaauw

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
AR Blaauw
AR Blaauw

€ 25 opgehaald