OK
×
Actievoerder
Chiara van der Lee

Opleiding: Universal Voice Singer - Jaar 1

Click here to read in English

Hallo, wat leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen!

Ik zal kort beginnen met wie ik ben en wat ik doe: Mijn naam is Chiara van der Lee, een 23-jarige (half Italiaans, half-)Arnhemse muzikant (hoofdinstrumenten zang en gitaar) en muziekdocent.

In 2013 begon ik met de opleiding Podiumkunsten Uitvoerend Artiest; Muziek in Arnhem waar ik mij ontwikkelde als zangeres, instrumentalist (gitaar, basgitaar, basis-piano) en songwriter.

Toen ik begin 2019 gevraagd werd om muzieklessen te geven aan kinderen voelde ik meteen dat ik die kans niet moest laten schieten, en omdat ik het serieus wilde aanpakken startte ik in april 2019 als zzp'er (www.musichialee.nl)Ik begon met het geven van muzieklessen en workshops op verschillende BSO's. Lessen zoals: algemene muzikale vorming, zangles, les in bijvoorbeeld Ukulele en Percussie-instrumenten, Songwriting, Muziektheater.

Daarnaast speel ik sinds februari 2017 regelmatig akoestische covers en eigen werk in verschillende horecagelegenheden.

Helaas zijn al mijn (muziek-gerelateerde) werkzaamheden sinds 13 maart 2020 tot stilstand gekomen door de komst van het Corona-virus.

Waarom deze Geef-actie: Mijn enthousiasme over lesgeven is het afgelopen jaar ontzettend gegroeid, en ik ben me ook steeds meer gaan interesseren in zang- en stem-technieken. Toen ik de opleiding Universal Voice Singer tegenkwam van Universal Voice wist ik meteen dat ik die opleiding heel graag zou volgen. Deze (3-jarige) opleiding werkt namelijk toe naar het uiteindelijk zelf zanglessen kunnen geven met de kennis vanuit het *Universal Voice System.

De opleiding heeft elk jaar een win-actie waarin een leerling het eerste studiejaar gratis mag volgen, en dit jaar deed ik daar zelf aan mee. Helaas heb ik het studiejaar niet gewonnen, maar ik ben op basis van mijn inzending wel welkom om de opleiding te volgen. 

*(een combinatie van populaire methodieken, maar ook nieuwe inzichten uit wetenschappelijk onderzoek die bij elkaar zijn gebracht in een uniek, helder, begrijpelijk en universeel bruikbaar systeem teruggebracht tot Jip en Janneke taal die jij en iedereen kan begrijpen)

Door het stilvallen van mijn werkzaamheden is mijn spaarplan voor de opleiding in het water gevallen, en helaas ziet het er niet naar uit dat ik dit op korte termijn weer zal kunnen hervatten.

De kosten van het eerste jaar zijn €3900,-. Dit kan in 5 termijnen van €780,- betaald worden.Omdat van de opgehaalde donaties geld wordt ingehouden om de kosten van het betaalverkeer te dekken is mijn streefbedrag incl. die inhouding.

Daarom vraag ik jullie hierbij om hulp. Omdat ik wel graag een tegenprestatie wil leveren voor jullie donaties heb ik hieronder een lijstje gemaakt van de tegenprestaties per bedrag.Je mag mij natuurlijk ook altijd steunen met een donatie als je hiervoor geen tegenprestatie wenst te ontvangen

Tegenprestaties:

€500 of meer:

± 5 uur liveoptreden van mij, zodra de situatie dit toelaat (± 5 uur speeltijd in totaal, exclusief pauze)Het is ook mogelijk om dit te splitsen op twee verschillende dagen (2 x ± 2,5 uur)

Bijvoorbeeld op je verjaardags-, trouw-, bedrijfs-, gewoon-omdat-het-kan- feest, in je (Horeca)zaak, als verassing voor iemand, in je straat of in je huiskamer!

+ - Een persoonlijk, handgeschreven kaartje als bedankje - Download link met een opname van een cover óf eigen nummer (zie verdere uitleg bij €10 tot €50)

 

€250 tot €500:

± 2,5 uur durende liveoptreden van mij, zodra de situatie dit toelaat (± 2,5 uur totale speeltijd, exclusief pauze)

Bijvoorbeeld op je verjaardags-, trouw-, bedrijfs-, gewoon-omdat-het-kan- feest, in je (Horeca)zaak, als verassing voor iemand, in je straat of in je huiskamer!

+ - Een persoonlijk, handgeschreven kaartje als bedankje - Download link met een opname van een cover óf eigen nummer (zie verdere uitleg bij €10 tot €50)

 

€100 tot €250

Ik zal drie door jou gekozen bestaande nummers opnemen

óf

Een persoonlijk liedje voor je schrijven en opnemen (+ 1 bestaand nummer naar keuze)

Beiden opties krijg je in een download link toegestuurd

+ - Een persoonlijk, handgeschreven kaartje als bedankje - Download link met een opname van een cover óf eigen nummer (zie hieronder)

 

€50 tot €100

Ik zal een door jou gekozen nummer opnemen en naar je toesturen in een download link.

- Een persoonlijk, handgeschreven kaartje als bedankje - Download link met een opname van een cover óf eigen nummer (zie voor verdere uitleg hieronder)

 

€10 tot €50

Je krijgt een download link van een opname keuze uit een cover óf eigen nummer  (klik op de keuzemogelijkheden voor een korte preview)

+ - Een persoonlijk, handgeschreven kaartje als bedankje

 

Onder de €10

Ik zal je een persoonlijk, handgeschreven kaartje sturen om je te bedanken voor je steun en donatie!

 

Help je mij om de opleiding te kunnen starten?

 

Anoniem

€ 10

08-07-2020

M. Vermeulen

Ik heb je in praktijk gehoord en gezien en het zou zonde zijn als je jouw talent niet zou benutten! Heel veel succes! en de groeten aan je moeder!

€ 10

08-07-2020

T. Vink

€ 10

02-07-2020

A. Gouweleeuw

Het is een gift, dus hoef er niets voor terug ;-) Just spread your wisdom

€ 10

26-06-2020

D. westrik Westrik

Heel veel succes hoop dat je droom waar kunt maken 😘

€ 10

26-06-2020

M. Claessens

Lieve Chiara, ga voor je droom !!! Geen tegenprestatie nodig, help er graag iets bij mee. ❣️

€ 50

25-06-2020

P. van Spanje

Succes Chiara! Powergirl! Ik hoef geen tegenprestatie hoor. Laat ff weten als het gelukt is! ;-)

€ 50

25-06-2020

M. Janssen

Het is je gegund. Je hebt een prachtige stem! Succes!

€ 10

25-06-2020

1
2
3
4
dakje met Geef-logo
€ 3.140 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 4.105
waarvan € 1.240 via Geef.nl
76%
27

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: MUSICHIALEE

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Chiara van der Lee
Chiara van der Lee

€ 1.240 opgehaald