OK
×
Actievoerder
Liesbeth Meuldijk

Challenge Sathiko Sath Sponsortocht Dolpo

Beste vrienden, familie en bekenden,

Binnenkort, op 11 oktober, ga ik weer naar Nepal. Dit keer is de bestemming het gebied Dolpo, een prachtig en vrijwel niet toeristisch deel van de Himalaya. Voor mij een superkans om in zo’n ongerept gebied een trekking te kunnen doen! Het is mijn derde reis naar Nepal en weer een stukje verder, hoger en zwaarder dan de eerdere…

Tegelijk is dit een sponsorreis: de deelnemers zamelen geld in voor een organisatie die in Nepal onderwijs mogelijk maakt voor kinderen uit afgelegen gebieden. Met hulp van de organisatie, Sathiko Sath, volgen de kinderen zo’n 10 jaar onderwijs, van basisonderwijs tot en met beroeps- of voortgezet onderwijs.  zie ook   https://www.sathikosath.nl

Sathiko Sath bestaat dit jaar 10 jaar. Daarom heeft de Nederlandse reisorganisatie Himalaya Trekking de sponsorreis georganiseerd. Als je de reis zelf even wilt bekijken: is via deze link te vinden https://www.htwandelreizen.nl/wandelvakanties/nepal/bijzonder/sathikosath_sponsortocht_dolpo.  Mooi is dat vaders van kinderen die nu onderwijs volgen, meegaan als begeleiders van onze reis!

Ik denk dat Sathiko Sath met zijn onderwijsaanbod een goede, structurele investering doet in de Nepalese samenleving. Ik wil dan ook naast de uitdaging van de trektocht de uitdaging aangaan van het verzamelen van een som geld voor hen. En jou uitdagen om mij te steunen met een (kleine) financiële bijdrage!

Als je dat wilt, kun je doneren via mijn actiepagina, met de rode Doneer Nu knop, via onder andere IDeal. Je donatie komt dan direct bij Sathiko Sath terecht. Je kunt op naam of anoniem doneren.

Alvast heel veel dank voor je donatie, die ingezet wordt voor goed onderwijs aan kansarme Nepalese kinderen!!

 

Liesbeth Meuldijk

 

Sathiko Sath in Nepal logo 2

Sathiko Sath in Nepal

Het in stand houden van een Studiefonds waarmee arme kinderen uit de bergdorpen van Nepal een volledige opleiding aan de Little Angels School in Kathmandu geboden wordt, eventueel met huisvesting erbij. Het betreft veelal kinderen van ouders die werkzaam zijn als gids, drager of kok op reizen in de berggebieden van Nepal. Zonder onze hulp hebben deze kinderen heel weinig toekomstperspectief in hun dorp, waar ook het onderwijs vaak heel slecht is. Sathiko Sath biedt voor deze kinderen huisvesting, begeleiding en onderwijs aan een van de beste scholen in Kathmandu. Het gaat dan om de volledige basisopleiding tot de overgang naar hoger (beroeps-) onderwijs, doorgaans zijn de kinderen dan 18 jaar.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 650 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
130%
25

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×