OK
×
Actievoerder
Chrystel Boer

Challenge Marathon Rotterdam 2019 10.55KM

Goedendag allemaal,

Mijn naam is Maarten den Boer, omdat het volgend jaar 2019, 35 jaar geleden is dat ik een donornier heb mogen ontvangen wilde ik wat positief terug doen,

Helaas ben ik ongeschikt als bloeddonor, Stamceldonor, enz enz. Toen kwam het idee om een kwart marathon te lopen op 7 april 2019. het word dus een sponsorloop voor de Nierstichting die ook een jubileum heeft.

Ook kan ik met trots vermelden dat mijn vrouw haar nier heeft afgestaan aan onze dochter. Dit heeft tot resultaat dat ze niet aan de dialyse hoeft. op 1 juni ga ik voor het eerst starten met de eerste training, 0,0 ervaring, Dus als jij Advies voor me heb......... mail me dit dan op 35jaargetransplanteerd@gmail.com

Nierstichting logo 2

Nierstichting

Wij zetten alles op alles voor een toekomst met zo min mogelijk nierziekten en willen mensen met een nierziekte in staat stellen zoveel mogelijk het leven te kunnen leiden waar zij zelf voor kiezen! Gezonde nieren zijn niet vanzelfsprekend. Wij werken aan vroege opsporing van chronische nierschade en helpen jou je nieren gezond te houden. We willen betere behandelingen voor mensen met een nierziekte door het versnellen van innovatie en implementatie van nieuwe behandelingen. We richten ons op een verbetering van de persoonlijke levenskwaliteit van patiënten op de wachtlijst en getransplanteerde patiënten. We streven naar een optimalisatie van de dialysezorg en het bevorderen van technologische innovaties die bijdragen aan de verbetering van nierfunctievervangende behandelingen.

Dat doen we niet alleen. Maar samen met patiënten, onderzoekers, professionals, donateurs, bedrijven, vrijwilligers, ambassadeurs en vele anderen die hun vrijheid en hun leven liefhebben. Vanuit de overtuiging dat het altijd beter kan. Want je nieren zijn je leven. Wil je in actie komen voor de Nierstichting en meehelpen aan onze doelen? Ga dan naar actie.nierstichting.nl en maak een actie aan. Wil je een donatie doen? Ga naar nierstichting.nl/doneren.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 312 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.055
29%
23

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Chrystel Boer

€ 312 opgehaald