OK
×
Actievoerder
Chrystel Boer

Challenge Marathon Rotterdam 2019 10.55KM

Goedendag allemaal,

Mijn naam is Maarten den Boer, omdat het volgend jaar 2019, 35 jaar geleden is dat ik een donornier heb mogen ontvangen wilde ik wat positief terug doen,

Helaas ben ik ongeschikt als bloeddonor, Stamceldonor, enz enz. Toen kwam het idee om een kwart marathon te lopen op 7 april 2019. het word dus een sponsorloop voor de Nierstichting die ook een jubileum heeft.

Ook kan ik met trots vermelden dat mijn vrouw haar nier heeft afgestaan aan onze dochter. Dit heeft tot resultaat dat ze niet aan de dialyse hoeft. op 1 juni ga ik voor het eerst starten met de eerste training, 0,0 ervaring, Dus als jij Advies voor me heb......... mail me dit dan op 35jaargetransplanteerd@gmail.com

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 312 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.055
29%
23

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Chrystel Boer

€ 312 opgehaald