OK
×
Actievoerder
Big Rivers

Centje voor een Bandje 2024

Groot nieuws, het hele festival is 12, 13 & 14 juli gratis! Wel hebben we jullie hulp natuurlijk nog steeds hard nodig om dit feest in onze mooie binnenstad te blijven organiseren.

De afgelopen paar jaar zijn lastig geweest voor iedereen en ook vooral voor de culturele sector. Kosten zijn omhooggegaan, iedereen wil dingen doen, maar alles wordt duurder en duurder. Voor een gratis festival als Big Rivers is het dan ook moeilijk om alles rond te krijgen. Daarom willen we een oproep doen om een bijdrage te doen, en iedereen die al heeft gedoneerd heel erg bedanken voor alle steun! Gewoon vanuit je luie stoel kan je ons helpen, door een donatie te doen. Organiseer samen met ons dit festival! Zo zorgen we, met elkaar, voor een geweldig feest dat nog jaren lang door kan gaan. We zien jullie graag tijdens Big Rivers!

F. Killian

€ 25

Gisteren

D. de Kriek

€ 25

Gisteren

A. staats Staats

€ 10

Gisteren

Anoniem

€ 10

2 dagen geleden

L. de Mie

€ 10

3 dagen geleden

M. Blom

€ 10

3 dagen geleden

Anoniem

€ 25

3 dagen geleden

M. van niel van Niel

Succes!

€ 25

4 dagen geleden

1
2
3
4
5
6
7
dakje met Geef-logo
€ 890 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
8%
50

donaties

72

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Big Rivers
Big Rivers

€ 890 opgehaald