OK
×
Actievoerder
Ellen Michaelis

Celebrating Honey

Op 4 juni organiseert de stichting BeeSupport een heus honingfestival op een super romantische lokatie te Amsterdam. Laat je sponsoren door familie of vrienden voor een leuk bedrag en je kunt er gratis in. Behalve alle goeds wat honing te bieden heeft en hapjes door topchefs, unieke drankjes, optredens en een hoop lol, zal er nog veel meer te beleven zijn. Doel; sponsor actie ten bate van de projecten van BeeSupport. BeeSupport ondersteunt kansarme boeren in Afrika d.m.v. duurzame bijenteelt projecten. Dit geeft voedselzekerheid en inkomen en draagt bij tot natuurbehoud.
Stichting BeeSupport logo 2

Stichting BeeSupport

BeeSupport steunt vanaf 2004 kleinschalige en milieuvriendelijke bijenteeltprojecten in ontwikkelingslanden, met name in Afrika. In agrarische gebieden helpt opleiding in bijenhouden, duurzame landbouw en natuurbescherming vrouwen, mannen, anders, en vooral jongeren een beter bestaan op te bouwen. Honingbijen produceren honing en bijenwas, bestuiven fruit en groenten. De imkers hebben door de verkoop inkomsten voor voedsel, kleding, kleine dieren en schoolgeld. Boeren spreiden met meer landbouwactiviteiten risico's van oogsten. In Nederland geeft BeeSupport bekendheid aan de belangrijke rol die bijen, insecten en met name honingbijen hebben als bestuiver in de natuur en voor de voedselvoorziening. Bijen zijn onmisbaar voor mens en natuur, ze zijn een indicator voor de kwaliteit van het ecosysteem! 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×