OK
×
Actievoerder
Desiree van Werven

Carwash voor de vergeten kinderen

Ik ga een Carwash organiseren om geld op te halen voor het goede doel Het Vergeten Kind. Samen met mijn broertje ga ik auto's wassen. Het goede doel het vergeten kind heb ik gekozen omdat ik het heel erg vindt dat sommige kinderen niet het leven kunnen leiden zoals ze willen puur omdat hun ouders hun 'vergeten' zijn. Daarom ga ik, als kind, samen met mijn broertje werken voor kinderen die het geld goed kunnen gebruiken. 

Een auto is 5 euroScooter is 2,50Fiets is 2 euro 

Desiree van Werven
17-05-2021 19:13

Op geef.nl moet je een minimumbedraf van 5 euro plaatsen. Als je een fiets of scooter hebt die je wilt laten wassen stuur mij dan een appje, ik stuur dan een tikkie en ik maak dan het geld over (3 fietsen is 6 euro, 2 scooters is 5 euro). E-mailadres hoef je niet op te geven als je dit niet wilt. Jullie hebben allemaal mijn nummer dus als je je email niet wilt gebruiken mag je mijne gebruiken. Stuur mij dan een appje en ik stuur mijn mailadres dan naar je toe. 

dakje met Geef-logo
€ 66 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
132%
13

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×