OK
×
Actievoerder
Desiree van Werven

Carwash voor de vergeten kinderen

Ik ga een Carwash organiseren om geld op te halen voor het goede doel Het Vergeten Kind. Samen met mijn broertje ga ik auto's wassen. Het goede doel het vergeten kind heb ik gekozen omdat ik het heel erg vindt dat sommige kinderen niet het leven kunnen leiden zoals ze willen puur omdat hun ouders hun 'vergeten' zijn. Daarom ga ik, als kind, samen met mijn broertje werken voor kinderen die het geld goed kunnen gebruiken. 

Een auto is 5 euroScooter is 2,50Fiets is 2 euro 

Het Vergeten Kind (Stichting) logo 2

Het Vergeten Kind (Stichting)

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, zo blijkt uit onderzoeken. Maar helaas geldt dit gelukniet voor alle kinderen in ons land. Nog te vaak gaat het fout, soms zelfs heel erg fout.

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren. De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang en boos. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en waar ze ook niets aan kunnen veranderen. Maar waar ze wel de dupe van zijn. Verslavingen, grote schulden, psychische problemen en onvermogen van ouders zetten kinderen volledig klem. Ze raken eenzaam en geïsoleerd.

Daarom Stichting Het Vergeten Kind. We zetten ons in voor deze kinderen die voor velen onzichtbaar zijn. We geven ze een stem en vertellen hun verhaal. Zodat ze niet vergeten worden. We zetten ons in om hun situatie nu en morgen te verbeteren.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 66 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
132%
13

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×