OK
×
Actievoerder
Renalda Dijkhuizen

Car4Ghana

Voor onze verschillende ontwikkelings- en missionaire projecten heeft Stichting Heart4Ghana een auto nodig. Momenteel maken we gebruik van een motor en openbaarvervoer, maar dit is verreweg van efficiënt. Voor het project Heart4Women moeten wij regelmatig de binnenlanden van Ghana in om deze vrouwen te bezoeken en hen te begeleiden. De wegen zijn vaak onbegaanbaar en moeilijk te berijden. Ons streven is om een tweede hands 4x4 pick-up aan te schaffen.

Wie helpt mee om ons doel te behalen?

Renalda Dijkhuizen
12-02-2019 09:45
Onze Actie Car4Ghana van afgelpen jaar heeft niet het gewenste effect opgeleverd en daarom verlengen wij deze actie met een aantal maanden. We hopen half 2019 een tweedehands pick-up te kunnen aanschaffen voor het Heart4Women project. Een tweedehands pick-up is redelijk duur in aanschaf. Dit komt omdat deze auto´s geïmporteerd worden en de invoerkosten heel hoog zijn. We hebben overwogen om dan een pickup vanuit Europa over te laten komen, maar de totale kosten zouden dan nog hoger uitkomen.
Onze vrouwen in Ghana zouden er heel erg mee geholpen zijn als wij hen regelmatig kunnen bezoeken en hen kunnen helpen bij het monitoren van hun bedrijfjes en het geven van pastorale hulp.
dakje met Geef-logo
€ 20 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 15.000
0%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Project:Heart4Women

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×