OK
×
Actievoerder
Renalda Dijkhuizen

Car4Ghana

Voor onze verschillende ontwikkelings- en missionaire projecten heeft Stichting Heart4Ghana een auto nodig. Momenteel maken we gebruik van een motor en openbaarvervoer, maar dit is verreweg van efficiënt. Voor het project Heart4Women moeten wij regelmatig de binnenlanden van Ghana in om deze vrouwen te bezoeken en hen te begeleiden. De wegen zijn vaak onbegaanbaar en moeilijk te berijden. Ons streven is om een tweede hands 4x4 pick-up aan te schaffen.

Wie helpt mee om ons doel te behalen?

Stichting Heart4Ghana logo 2

Stichting Heart4Ghana

Stichting Heart4Ghana stelt zich als doel om duurzame en verantwoorde ontwikkelingssamenwerking met lokale partner organisaties te bereiken in het noorden van Ghana. Vanuit een Christelijke levenshouding wordt een integere en intensieve samenwerking met deze partners aangegaan en wordt gebruik gemaakt van lokale kennis en vaardigheden zodat een concrete bijdrage geleverd kan worden aan maatschappelijke, economische en missionaire doelen. Door middel van gelddonaties, middelen en mankracht worden de partnerorganisaties geholpen bij het realiseren van hun doelstellingen.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 20 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 15.000
0%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Project:Heart4Women

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×