OK
×
Actievoerder
LoCo Leeghwater

CampusRun Olympic Edition

Dit jaar op 25 mei is de 10e editie van de Campusrun op de TU Delft. Dit is een sponsorloop waarvan 100% van het opgehaalde sponsorgeld naar de Dirk Kuyt Foundation gaat. Samen met de Dirk Kuyt Foundation zullen wij, de organisatie van dit evenement ervoor zorgen dat dit evenement voor iedereen toegankelijk zal zijn.

Wij organiseren dit evenement als een groep van 6 studenten om sportiviteit te promoten en geld in te zamelen voor een doel wat wij belangrijk vinden. Het evenement is open voor iedereen en wij nodigen zoveel mogelijk mensen uit om mee te rennen voor het goede doel. Op onze site is meer informatie te vinden over de 3 mogelijke afstanden waar de deelnemers uit kunnen kiezen en de locatie waar de campusrun zal plaatsvinden.

Aan de deelname zit geen inschrijfgeld verbonden, wel is het de bedoeling om individueel zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Iedereen die meer dan 10 euro heeft opgehaald krijgt vooraf het evenement een T-shirt van de jaarlijkse CampusRun

Wij hopen u te zien op de 10e campusrun op 25 mei in Delft.

avatarWees de eerste!

Geef LoCo een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.500
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×