OK
×
Actievoerder
Arin Zwakman

Cadeau 30 jaar: donatie Plastic Soup Foundation!

Hoi allemaal!

Op 25 oktober word ik 30 jaar. Ik heb alles wat ik nodig heb of leuk vind. Daarom vraag ik dit jaar om voor mijn verjaardag geen cadeau te kopen, maar een donatie te doen.

De laatste tijd ben ik steeds meer bezig met klimaatverandering en duurzaamheid. Ik vind het belangrijk dat de generaties na ons ook nog op een gezonde, groene, leefbare aarde kunnen wonen.

Eén van de vele initiatieven die streven naar een gezondere planeet is Plastic Soup Foundation. De tsunami van plasticsoep zo snel mogelijk stoppen! Dat is kort gezegd hun missie.

Plastic Soup Foundation is een ‘single issue’-milieuorganisatie. Zij houden zich met één ding bezig: het stoppen van de plasticvervuiling bij de bron.

Het lijkt mij super gaaf als we samen een donatie kunnen doen ter ere van mijn 30e verjaardag! Mocht je niet willen doneren vanwege het goede doel of donaties in het algemeen, ook helemaal prima hè! 

Groetjes, Arin!

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 232 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
232%
11

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Arin Zwakman

€ 232,50 opgehaald